Goedkope tickets Toverland

Toverland fēnix
Adres: Toverlaan 2
Plaats: Sevenum
Regio: Limburg
Telefoon: + 31 774 67 7050
Website: www.toverland.com
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Toverland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Toverland in Sevenum. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Toverland !

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting sevenum komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
26°C 0mm
2m/s 57% 65%
19 juli
28°C / 17°C
bewolkt
20 juli
30°C / 18°C
matige regen
21 juli
25°C / 17°C
matige regen
22 juli
23°C / 15°C
lichte regen
23 juli
21°C / 15°C
matige regen
24 juli
20°C / 13°C
lichte regen
25 juli
20°C / 11°C
lichte regen
26 juli
21°C / 14°C
matige regen
27 juli
22°C / 13°C
lichte regen
28 juli
21°C / 11°C
half bewolkt
29 juli
24°C / 13°C
bewolkt
30 juli
18°C / 15°C
lichte regen

Een dagje pretpark Toverland

Het magische pretpark Toverland is een heerlijk familiepark, met attracties voor jong en oud. Het park is verdeeld over het Land van Toos, Magic Forest, Troy Area en de Magische Vallei. In ieder thema deel zijn prachtige en spannende attracties. In Troy Area staat de grootste houten achtbaan van de Benelux. De Djengu River stroomt door de Magische Vallei, in het Magic Forest moet het Survival Parcours bedwongen worden en in het Land van Toos genieten de kleinsten van de show van Toos Toverhoed en vele leuke attracties. In attractiepark Toverland, is er spanning en plezier voor iedereen!

Attracties in pretpark Toverland

  • Booster Bike
  • Expedition Zork
  • Villa Fiasko
  • Vliegend Tapijt
  • Troy

Met een groep of schoolreisje naar Toverland

Voor allerlei verschillende groepen biedt Toverland arrangementen. Voor een kinderfeestje of Communie zijn er al speciale tarieven, vanaf 5 personen, bij andere groepen zijn er arrangementen vanaf 20 personen. Ook voor schoolreisjes is Toverland een fantastische bestemming. Met twee thema werelden binnen en twee buiten, is een schoolreisje Toverland weer onafhankelijk. De kinderen hebben hier altijd een fantastische dag.

Bedrijfsuitje naar Toverland

Zoekt u een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje? Toverland biedt de gelegenheid voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, themafeesten, bedrijfsevenementen en conferenties. In het park zijn verschillende locaties die hiervoor geschikt zijn, maar wanneer het nodig is, kan men zelfs het hele park huren. Toverland is een uitermate geschikte locatie voor een bedrijfsuitje.