Goedkope tickets Plopsa de Panne

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: De Pannelaan 68
Plaats: De Panne
Regio: West-Vlaanderen
Telefoon: +32 58 42 0202
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa in De Panne. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa De Panne!

Pretpark tickets met korting

Weersverwachting de panne komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
18°C 21mm
6m/s 85% 99%
21 juni
19°C / 14°C
matige regen
22 juni
16°C / 13°C
lichte regen
23 juni
16°C / 14°C
bewolkt
24 juni
16°C / 13°C
bewolkt
25 juni
18°C / 12°C
licht bewolkt
26 juni
21°C / 14°C
lichte regen
27 juni
19°C / 13°C
matige regen
28 juni
19°C / 11°C
matige regen
29 juni
18°C / 14°C
lichte regen
30 juni
18°C / 13°C
lichte regen
1 juli
17°C / 14°C
lichte regen
2 juli
16°C / 14°C
lichte regen

Een dagje pretpark Plopsa De Panne

Het grootste Plopsa pretpark ligt bij het Belgische Adinkerke, vlak bij de grens met Frankrijk. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken met allerlei spannende attracties. Met de achtbanen Anubis the Ride, De Draak, Heidi the Ride, Rollerskater en Victors Race en de wildwaterbanen Supersplash en de Boomstammetjes, zullen de grotere kinderen zich uitstekend vermaken. Naast deze achtbanen, zijn er nog tal van andere spannende attracties. Uiteraard zijn er ook vele leuke en spannende attracties voor de jongere kinderen en er is zelfs een kinderboerderij. Er zijn speeltuinen, treintjes, draaimolens en veel meer, waar de jongste bezoekers heel de dag plezier mee zullen hebben. Kom en geniet met het hele gezin van Plopsa de Panne!

Attracties in Plopsa de Panne

  • Heidi the Ride
  • Anibis the Ride
  • De Boomstammetjes
  • Supersplash
  • De Draak

Overnachten bij Plopsa De Panne

Aan de Belgische kust is het uitstekend vertoeven. Mooie stranden, natuur, de Noordzee en natuurlijk Plopsa de Panne. Het is dan ook een prachtig gebied voor een vakantie of weekendje weg. Wanneer u meer dagen wilt genieten van de Belgische kust en Plopsa de Panne, dan is dat zeer zeker mogelijk en hoewel Plopsa De Panne 14 prachtige vakantieverblijven, in de omgeving van het park voorstelt, is het helaas niet mogelijk rechtstreeks een verblijf in combinatie met een bezoek aan Plopsa De Panne te boeken. Wanneer u online uw pretpark tickets boekt, kunt u uiteraard ook via een reisaanbieder een heerlijke vakantie naar de Belgische Kust boeken.

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa De Panne

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa de Panne? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.

Beoordeling Plopsa De Panne

(0 beoordelingen)