Goedkope tickets Plopsa de Panne

Plopsa de panne plopsa visual
Adres: De Pannelaan 68
Plaats: De Panne
Regio: West-Vlaanderen
Telefoon: +32 58 42 0202
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa in De Panne. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa De Panne!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting de panne komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 2mm
7m/s 87% 100%
23 juni
17°C / 13°C
onbewolkt
24 juni
19°C / 13°C
onbewolkt
25 juni
21°C / 15°C
onbewolkt
26 juni
24°C / 15°C
zware regenval
27 juni
18°C / 14°C
lichte regen
28 juni
17°C / 12°C
bewolkt
29 juni
16°C / 14°C
lichte regen
30 juni
15°C / 14°C
lichte regen
1 juli
17°C / 14°C
lichte regen
2 juli
18°C / 15°C
licht bewolkt
3 juli
19°C / 15°C
lichte regen
4 juli
19°C / 17°C
matige regen

Een dagje pretpark Plopsa De Panne

Het grootste Plopsa pretpark ligt bij het Belgische Adinkerke, vlak bij de grens met Frankrijk. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken met allerlei spannende attracties. Met de achtbanen Anubis the Ride, De Draak, Heidi the Ride, Rollerskater en Victors Race en de wildwaterbanen Supersplash en de Boomstammetjes, zullen de grotere kinderen zich uitstekend vermaken. Naast deze achtbanen, zijn er nog tal van andere spannende attracties. Uiteraard zijn er ook vele leuke en spannende attracties voor de jongere kinderen en er is zelfs een kinderboerderij. Er zijn speeltuinen, treintjes, draaimolens en veel meer, waar de jongste bezoekers heel de dag plezier mee zullen hebben. Kom en geniet met het hele gezin van Plopsa de Panne!

Attracties in Plopsa de Panne

  • Heidi the Ride
  • Anibis the Ride
  • De Boomstammetjes
  • Supersplash
  • De Draak

Overnachten bij Plopsa De Panne

Aan de Belgische kust is het uitstekend vertoeven. Mooie stranden, natuur, de Noordzee en natuurlijk Plopsa de Panne. Het is dan ook een prachtig gebied voor een vakantie of weekendje weg. Wanneer u meer dagen wilt genieten van de Belgische kust en Plopsa de Panne, dan is dat zeer zeker mogelijk en hoewel Plopsa De Panne 14 prachtige vakantieverblijven, in de omgeving van het park voorstelt, is het helaas niet mogelijk rechtstreeks een verblijf in combinatie met een bezoek aan Plopsa De Panne te boeken. Wanneer u online uw pretpark tickets boekt, kunt u uiteraard ook via een reisaanbieder een heerlijke vakantie naar de Belgische Kust boeken.

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa De Panne

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa de Panne? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.