Goedkope tickets Alton Towers

Actbaan 1664083 pixabay
Adres: Farley Lane
Plaats: Alton
Regio: West-Midlands
Telefoon: +44 871 222 3330
Website: www.altontowers.com
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Alton Towers met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Alton Towers in Engeland. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Alton Towers Engeland!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting stoke on trent komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
10°C 0mm
6m/s 55% 49%
21 april
9°C / 0°C
half bewolkt
22 april
8°C / 0°C
lichte regen
23 april
8°C / 2°C
lichte regen
24 april
10°C / 0°C
lichte regen
25 april
9°C / 2°C
lichte regen
26 april
11°C / 4°C
lichte regen
27 april
11°C / 2°C
lichte regen
28 april
11°C / 5°C
matige regen
29 april
14°C / 7°C
matige regen
30 april
18°C / 7°C
lichte regen
1 mei
12°C / 7°C
lichte regen
2 mei
16°C / 6°C
lichte regen

Een dagje pretpark Alton Towers

In het Engelse Stoke on Trent ligt het pretpark Alton Towers, in de tuinen van een prachtig Engels kasteel. Het themapark bestaat uit zowel een Attractiepark als een Waterpark. Zo geniet je hier niet alleen volop van alle spannende achtbanen, splashcoasters en andere attracties, maar kun je ook je uren lang vermaken met glijbanen, watervallen en rivieren. Je kunt je in de Alton Towers pretparken dus lange dagen vermaken. Onder de vele attracties vind je ook 'The Haunted House'. Dit is de langste pretpark ride van Europa. Kom naar Alton Towers voor een fantastisch dagje pretpark.

Attracties in Alton Towers

  • The Smiler
  • Katanga Cnyon
  • Forbidden Valley
  • Th13teen
  • Galactica

Overnachten bij Alton Towers

Wil je meerdere dagen genieten van Alton Towers dan kun je in het hotel of vakantiepark bij het pretpark verblijven. Het themapark beschikt over een prachtig resort met zelfs een golfbaan. Dus ook buiten de parken biedt Alton Towers nog extra vermaak. Geniet van een heerlijke pretpark vakantie in Alton Towers.