Goedkope tickets Koningin Fabiola Pretpark

Fabiola 2510934 pixabay
Adres: Rond Point Thonar 1
Plaats: Namen
Regio: Wallonië
Telefoon: + 32 81 73 8413
Website: www.namur.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Koningin Fabiola Pretpark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Koningin Fabiola in Namen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Koningin Fabiola!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting namen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 5mm
3m/s 96% 100%
23 juni
19°C / 10°C
lichte regen
24 juni
22°C / 11°C
half bewolkt
25 juni
24°C / 13°C
onbewolkt
26 juni
24°C / 15°C
matige regen
27 juni
18°C / 12°C
lichte regen
28 juni
17°C / 10°C
lichte regen
29 juni
17°C / 13°C
lichte regen
30 juni
17°C / 13°C
lichte regen
1 juli
23°C / 12°C
lichte regen
2 juli
23°C / 13°C
lichte regen
3 juli
23°C / 14°C
matige regen
4 juli
25°C / 16°C
matige regen

Een dagje pretpark Koningin Fabiola

Voor een leuk dagje uit met kinderen van 3 tot 12 jaar is pretpark Koningin Fabiola een goede keuze. Je vindt hier diverse leuke attracties van een grote speeltuin tot en met elektrische go-karts. Kinderen kunnen zich uitleven op allerlei klimtoestellen en springkastelen. Kinderen kunnen hier dus heerlijk ravotten en zich vrij vermaken. Er is een cafetaria aanwezig waar iedereen lekker kan genieten van een hapje en een drankje. Het pretpark seizoen voor het pretpark begin in begin april en eindigt eind oktober. 

Attracties in pretpark Koningin Fabiola

  • Klimtoestellen
  • Speeltuin Galaxy
  • Klimcircuit
  • trapskelters
  • mini-goli

Bezoek de stad Namen

Naast een bezoek aan het pretpark Koningin Fabiola, is ook de stad Namen leuk om te bezoeken, je vindt hier enkele historische bezienswaardigheden, zoals de Citadel van Namen, die zich boven de oever van Maas bevindt. Het pretpark bevindt zich direct naast de Citadel, zo kun je bezienswaardigheden bewonderen, gemakkelijk combineren met een bezoek aan het pretpark.