Goedkope tickets Adventure Parc

Zipline 4135588 pixabay
Adres: Rue Sainte Anne 152
Plaats: Waveren
Regio: Wallonië
Telefoon: +32 10 22 3387
Website: www.adventureparc.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje pretpark Adventure Parc met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Adventure Parc in Waveren. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Adventure Parc!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting waveren komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
10°C 0mm
9m/s 75% 100%
12 december
10°C / 5°C
lichte regen
13 december
8°C / 7°C
lichte regen
14 december
6°C / 4°C
bewolkt
15 december
7°C / 3°C
lichte regen
16 december
5°C / 1°C
onbewolkt
17 december
6°C / 1°C
onbewolkt
18 december
6°C / 1°C
bewolkt
19 december
5°C / 0°C
half bewolkt
20 december
4°C / 1°C
lichte regen
21 december
4°C / 1°C
zeer lichte bewolking
22 december
7°C / 2°C
bewolkt
23 december
7°C / 3°C
lichte regen

Een dagje pretpark Adventure Parc

Voor iedereen die graag actief is, is het Adventure Parc een uitstekend pretpark voor een dagje uit. Het Adventure Parc heeft een unieke formule. Hier zit je niet in een achtbaan, maar klim en klauter je door de bomen over 22 verschillende parcours, tokkel je op grote snelheid tussen de bomen door en kun je verschillende jumps en bungeejumps maken. In deze themas zijn er attracties voor sensatiezoekers vanaf 4 jaar oud. Dit is spanning en sensatie in een pretpark op een hele andere wijze dan ieder ander pretpark. 

Attracties in pretpark Adventure Parc

  • Tokkelbanen
  • Klimparcours
  • Bungee Jumps
  • Tower Jump 
  • Forest Jump

Met groepen naar Adventure Parc

Met de unieke formule van het park, biedt het ook de de gelegenheid om met groepen, voor speciale gelegenheden naar het park te komen. Voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en zelfs teambuildingsdagen voor bedrijven. Ook wanneer je gewoon even een dagje met familie en vrienden er op uit wilt trekken, kun je genieten van een dag vol spanning en plezier in het Adventure Parc!