Goedkope tickets Julianatoren

Julianatoren Juls Rollerskates
Adres: Amersfoortseweg 35
Plaats: Apeldoorn
Regio: Gelderland
Telefoon: +31 553 55 3265
Website: www.julianatoren.nl
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Julianatoren met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Julianatoren in Apeldoorn. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Julianatoren!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting apeldoorn komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 6mm
4m/s 76% 84%
31 mei
18°C / 10°C
matige regen
1 juni
17°C / 11°C
lichte regen
2 juni
19°C / 12°C
zeer lichte bewolking
3 juni
20°C / 11°C
lichte regen
4 juni
19°C / 11°C
lichte regen
5 juni
21°C / 11°C
lichte regen
6 juni
24°C / 11°C
half bewolkt
7 juni
27°C / 16°C
lichte regen
8 juni
24°C / 15°C
lichte regen
9 juni
26°C / 16°C
lichte regen
10 juni
22°C / 12°C
half bewolkt
11 juni
27°C / 13°C
lichte regen

Een dagje Julianatoren Apeldoorn

Pretpark Julianatoren is een echt familiepretpark met meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Er zijn allerlei leuke attracties waar kinderen een ritje in kunnen maken, maar ook tal val attracties waar ze lekker kunnen spelen, klimmen, klauteren en ravotten. In het park zullen de kinderen zich vermaken met de bungee-trampolines, mega muizenschommel, de paardenbaan, de safaribaan, het Reuzenrad en alle andere prachtige attracties. Een dagje uit naar Attractiepark Julianatoren is een dagje uit vol plezier voor het hele gezin!

Attracties in Julianatoren

  • Draaiende Piraat
  • Vliegende bus
  • Tollende hoed
  • Jul's helikopterbaan
  • Muizenval

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Attractiepark Julianatoren

Attractiepark Julianatoren is het pretpark voor het leukste schoolreisje voor het basisonderwijs. De kinderen kunnen zich de hele dag in het park vermaken en genieten van allerlei lekkers uit het pretpakket. Attractiepark Julianatoren biedt zelfs de mogelijkheid om het busvervoer te regelen, zo wordt het schoolreisje naar en van het pretpark volledig door Julianatoren verzorgd. Naast de families, dagjes mensen en schoolreisjes ontvangt Julianatoren ook graag andere grote groepen. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er arrangementen, welke ook zijn uit te breiden met extra’s, zoals drankjes en allerlei lekkers en lunchpakketten.

Feestje vieren? Kom naar Attractiepark Julianatoren

Ook voor een feestje is pretpark Julianatoren een ideale locatie. Voor familiedagen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, of andere soort festiviteiten biedt Julianatoren gelegenheid. Maak keuze uit verschillende arrangementen voor groepen, of vraag één van de brochures aan.