✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Goedkope tickets Drouwenerzand

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Gasselterstraat 7
Plaats: Drouwen
Regio: Drenthe
Telefoon: +31 599 56 4360
Website: www.drouwenerzand.nl
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Drouwenerzand met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Drouwenerzand in Drouwen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Drouwenerzand!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting drouwen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
13°C 5mm
3m/s 69% 100%
19 mei
14°C / 5°C
matige regen
20 mei
13°C / 5°C
lichte regen
21 mei
13°C / 8°C
matige regen
22 mei
13°C / 8°C
lichte regen
23 mei
11°C / 8°C
bewolkt
24 mei
17°C / 7°C
lichte regen
25 mei
15°C / 9°C
lichte regen
26 mei
14°C / 6°C
lichte regen
27 mei
15°C / 7°C
lichte regen
28 mei
14°C / 7°C
lichte regen
29 mei
11°C / 10°C
lichte regen
30 mei
11°C / 11°C
lichte regen
 

Een dagje pretpark Drouwenerzand

Het goedkoopste pretpark van Europa staat in Drenthe. Attractiepark Drouwenerzand is een waar speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn tal van speeltoestellen, draaimolens, treintjes en natuurlijk een achtbaan. Op de trampolines en in de Apenkooi kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Het Attractiepark Drouwenerzand is toegankelijk op basis van een All Inclusive arrangement. Dat betekent, dat niet alle attracties en alle het eten, de snacks en het drinken altijd allemaal bij de toegangsprijs is inbegrepen! Zo is een dagje uit naar Drouwenerzand een leuk en voordelig dagje uit met het hele gezin.

Attracties in Drouwenerzand

  • Wild West Swing
  • Hunebed achtbaan
  • Para jump
  • Dumbo
  • Botsauto's

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Drouwenerzand

Ook binnen het all-inclusive concept van Attractiepark Drouwenerzand zijn groepsarrangementen beschikbaar. Net als de gewone toegang is bij het groepsarrangement al het eten en drinken bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij groepen vanaf 20 personen is er een korting op de toegangsprijs. Daarnaast zijn er nog 2 dagarrangementen in samenwerking met het Robin Hood Ribhouse, dat zich naast het park bevindt. Ook zijn er nog mogelijkheden om in de omgeving van het park activiteiten te ondernemen in het prachtige Drentse landschap

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand kan uiteraard ook. Het Drouwenerzand vakantiepark beschikt over een hotel, bungalowpark, lodge en een camping. Hier kunt u een minivakantie met het hele gezin door brengen, zoals u dat wenst. Uiteraard zijn er verschillende arrangementen en acties, waar u van gebruik kunt maken. Geniet van alles wat het vakantiepark, attractiepark en het prachtige Drentse land te bieden heeft. Een minivakantie Drouwenerzand is heerlijk ontspannen en genieten!

Beoordeling Drouwenerzand

8 (2 beoordelingen)
Leuk pretpark voor jongere kinderen
1 jaar geleden
Jouw review
Leuk pretpark voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12. Niet duur en het eten en drinken is er ook nog eens bij inbegrepen. Het park is niet super groot, maar er is van alles te doen, met de vele verschillende (kermis)attracties. Onze zoon (10) en zijn neefje (6) hebben zich hier de hele middag prima vermaakt.
Reisdatum
augustus 2019
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig