Goedkope tickets Drouwenerzand

Pretpark achtbaan 3989116 pixabay
Adres: Gasselterstraat 7
Plaats: Drouwen
Regio: Drenthe
Telefoon: +31 599 56 4360
Website: www.drouwenerzand.nl
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Drouwenerzand met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Drouwenerzand in Drouwen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Drouwenerzand!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting drouwen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 1mm
6m/s 76% 97%
23 juni
20°C / 10°C
bewolkt
24 juni
21°C / 11°C
half bewolkt
25 juni
24°C / 10°C
onbewolkt
26 juni
25°C / 14°C
lichte regen
27 juni
21°C / 14°C
matige regen
28 juni
18°C / 14°C
matige regen
29 juni
22°C / 14°C
bewolkt
30 juni
20°C / 12°C
lichte regen
1 juli
23°C / 15°C
lichte regen
2 juli
23°C / 13°C
lichte regen
3 juli
25°C / 14°C
lichte regen
4 juli
26°C / 15°C
lichte regen

Een dagje pretpark Drouwenerzand

Het goedkoopste pretpark van Europa staat in Drenthe. Attractiepark Drouwenerzand is een waar speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn tal van speeltoestellen, draaimolens, treintjes en natuurlijk een achtbaan. Op de trampolines en in de Apenkooi kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Het Attractiepark Drouwenerzand is toegankelijk op basis van een All Inclusive arrangement. Dat betekent, dat niet alle attracties en alle het eten, de snacks en het drinken altijd allemaal bij de toegangsprijs is inbegrepen! Zo is een dagje uit naar Drouwenerzand een leuk en voordelig dagje uit met het hele gezin.

Attracties in Drouwenerzand

  • Wild West Swing
  • Hunebed achtbaan
  • Para jump
  • Dumbo
  • Botsauto's

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Drouwenerzand

Ook binnen het all-inclusive concept van Attractiepark Drouwenerzand zijn groepsarrangementen beschikbaar. Net als de gewone toegang is bij het groepsarrangement al het eten en drinken bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij groepen vanaf 20 personen is er een korting op de toegangsprijs. Daarnaast zijn er nog 2 dagarrangementen in samenwerking met het Robin Hood Ribhouse, dat zich naast het park bevindt. Ook zijn er nog mogelijkheden om in de omgeving van het park activiteiten te ondernemen in het prachtige Drentse landschap

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand kan uiteraard ook. Het Drouwenerzand vakantiepark beschikt over een hotel, bungalowpark, lodge en een camping. Hier kunt u een minivakantie met het hele gezin door brengen, zoals u dat wenst. Uiteraard zijn er verschillende arrangementen en acties, waar u van gebruik kunt maken. Geniet van alles wat het vakantiepark, attractiepark en het prachtige Drentse land te bieden heeft. Een minivakantie Drouwenerzand is heerlijk ontspannen en genieten!