Goedkope tickets Heide Park

Heide park 4830861 pixabay
Adres: Heide Park 1
Plaats: Soltau
Regio: Nedersaksen
Telefoon: +49 180 691 9101
Website: www.heide-park.de
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Heidepark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Heidepark in Nedersaksen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar Heidepark!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting soltau komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 7mm
2m/s 79% 68%
31 mei
19°C / 12°C
lichte regen
1 juni
15°C / 13°C
lichte regen
2 juni
19°C / 13°C
half bewolkt
3 juni
21°C / 13°C
half bewolkt
4 juni
19°C / 12°C
zeer lichte bewolking
5 juni
21°C / 11°C
lichte regen
6 juni
24°C / 10°C
onbewolkt
7 juni
28°C / 15°C
licht bewolkt
8 juni
30°C / 18°C
lichte regen
9 juni
26°C / 18°C
lichte regen
10 juni
24°C / 15°C
licht bewolkt
11 juni
27°C / 13°C
onbewolkt

Een dagje Heide Park met het hele gezin!

Een klein uurtje achter Bremen ligt het dorpje Soltau, net onder de Lüneburger heide. Hier ligt het attractiepark Heide Park, met diverse spannende attracties voor jong en oud. Er zijn meerdere spannende achtbanen, water attracties, vrije val torens en meer. Voor de jongste bezoekers is er het Peppa Pigland, een themawereld met attracties gebaseerd op de kinderserie Peppa Pig. Voor bezoekers met kinderen en bezoekers met een handicap zijn er allerlei voorzieningen getroffen, zodat ook zij zich optimaal zullen vermaken in het park. 

Attracties in Heide Park

  • Big Loop
  • Bob Bahn
  • Colossos
  • Wild Waterbaan
  • Peppa Pigland

Minivakantie naar Heide Park

Met het Holiday Camp en het Avonturenhotel biedt het Heidepark uitstekende gelegenheid om een minivakantie bij het Heide Park door te brengen. De kamers in het hotel hebben spannende themas, zoals Ghostbusters, Piraten of Draken. Voor de kleinste bezoekers zijn er ook Peppa Pig kamers.