Goedkope tickets Plopsaland

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Reindersdijk 57
Plaats: Dalen
Regio: Drenthe
Telefoon: +31 524 52 3380
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje uit of weekendje weg naar Plopsa Indoor Coevorden? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Indoor Coevorden. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Indoor Coevorden!

Pretpark tickets met korting

Weersverwachting dalen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
22°C 6mm
8m/s 78% 97%
21 juni
15°C / 10°C
matige regen
22 juni
19°C / 10°C
bewolkt
23 juni
20°C / 10°C
bewolkt
24 juni
19°C / 11°C
lichte regen
25 juni
21°C / 13°C
lichte regen
26 juni
22°C / 11°C
bewolkt
27 juni
25°C / 12°C
half bewolkt
28 juni
22°C / 14°C
lichte regen
29 juni
24°C / 15°C
lichte regen
30 juni
23°C / 14°C
lichte regen
1 juli
20°C / 13°C
lichte regen
2 juli
17°C / 13°C
lichte regen

Een dagje Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is het Nederlandse Plopsaland attractiepark van Studio 100. U kent Studio 100 van Bumba, Maya de Bij, Wickie de Viking en natuurlijk K3. Uw kinderen zullen zich de hele dag vermaken in vele attracties die hun doen denken aan hun favoriete Studio 100 figuren. Zo is er de Wickie achtbaan, de Bumbamolen, de Maya speeltuin en nog veeel meer. Naast de vele attracties zijn er ook nog shows en evenementen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Af en toe komt ook RTL Telekids naar Plopsa Indoor Coevorden en dit jaar is zelfs een K3 weekend gepland. Kom naar een Plopsa Indoor Coevorden voor een dagje vol Plopsa Plezier!

Attracties in Plopsa Indoor Coevorden

  • Anubis
  • De Vliegende Fietsen
  • De Wickiebaan
  • De Vuurtoren
  • De Botsauto's

Overnachten bij Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden ligt in een prachtige sprookjesachtige omgeving en na een heerlijke dag in Plopsaland, hoeft u ook nog niet naar huis. Plopsa Indoor Coevorden ligt direct naast vakantiepark De Huttenheugte van Center Parcs. Dit CenterParcs vakantiepark beschikt tevens over een Aqua Mundo subtropisch zwembad. Combineer een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden met een bezoek aan Aqua Mundo, tijdens een heerlijk verblijf bij CenterParcs. Boek een Meerdagenpas voor Plopsa Indoor Coevorden bij een verblijf in CenterParcs De Huttenheugte en geniet van een heerlijke minivakantie vol plezier bij Plopsa Indoor en Aqua Mundo..

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa Indoor

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.

Beoordeling Plopsaland

(0 beoordelingen)