Goedkope tickets Plopsaland

Plopsa coevorden wickie coaster
Adres: Reindersdijk 57
Plaats: Dalen
Regio: Drenthe
Telefoon: +31 524 52 3380
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje uit of weekendje weg naar Plopsa Indoor Coevorden? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Indoor Coevorden. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Indoor Coevorden!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting dalen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
13°C 0mm
4m/s 66% 100%
4 maart
9°C / 7°C
lichte regen
5 maart
9°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 3°C
half bewolkt
7 maart
9°C / 4°C
bewolkt
8 maart
10°C / 2°C
bewolkt
9 maart
10°C / 3°C
half bewolkt
10 maart
6°C / 2°C
lichte regen
11 maart
9°C / 3°C
lichte regen
12 maart
12°C / 6°C
matige regen
13 maart
11°C / 7°C
lichte regen
14 maart
10°C / 7°C
lichte regen
15 maart
7°C / 6°C
lichte regen

Een dagje Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is het Nederlandse Plopsaland attractiepark van Studio 100. U kent Studio 100 van Bumba, Maya de Bij, Wickie de Viking en natuurlijk K3. Uw kinderen zullen zich de hele dag vermaken in vele attracties die hun doen denken aan hun favoriete Studio 100 figuren. Zo is er de Wickie achtbaan, de Bumbamolen, de Maya speeltuin en nog veeel meer. Naast de vele attracties zijn er ook nog shows en evenementen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Af en toe komt ook RTL Telekids naar Plopsa Indoor Coevorden en dit jaar is zelfs een K3 weekend gepland. Kom naar een Plopsa Indoor Coevorden voor een dagje vol Plopsa Plezier!

Attracties in Plopsa Indoor Coevorden

  • Anubis
  • De Vliegende Fietsen
  • De Wickiebaan
  • De Vuurtoren
  • De Botsauto's

Overnachten bij Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden ligt in een prachtige sprookjesachtige omgeving en na een heerlijke dag in Plopsaland, hoeft u ook nog niet naar huis. Plopsa Indoor Coevorden ligt direct naast vakantiepark De Huttenheugte van Center Parcs. Dit CenterParcs vakantiepark beschikt tevens over een Aqua Mundo subtropisch zwembad. Combineer een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden met een bezoek aan Aqua Mundo, tijdens een heerlijk verblijf bij CenterParcs. Boek een Meerdagenpas voor Plopsa Indoor Coevorden bij een verblijf in CenterParcs De Huttenheugte en geniet van een heerlijke minivakantie vol plezier bij Plopsa Indoor en Aqua Mundo..

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa Indoor

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa Indoor Coevorden? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.