Goedkope tickets Disneyland® Parijs

Disney 1788210 pixabay
Adres: Boulevard de Parc
Plaats: Coupvray
Regio: Île De France
Telefoon: +33 825 30 0500
Website: www.disneylandparis.com
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Disneyland Parijs met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Disneyland in Parijs. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Disneyland Parijs!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting parijs komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 3mm
6m/s 88% 100%
27 februari
9°C / 4°C
lichte regen
28 februari
11°C / 4°C
zeer lichte bewolking
29 februari
10°C / 4°C
matige regen
1 maart
8°C / 5°C
matige regen
2 maart
9°C / 5°C
matige regen
3 maart
6°C / 3°C
matige regen
4 maart
9°C / 4°C
lichte regen
5 maart
8°C / 2°C
lichte regen
6 maart
12°C / 4°C
lichte regen
7 maart
9°C / 5°C
lichte regen
8 maart
8°C / 5°C
lichte regen
9 maart
10°C / 5°C
lichte regen

Een dagje Disneyland Parijs

Beleef de magie van Disney. Al ruim 25 jaar is de magie van Disney te vinden in Disneyland® Parijs! Geniet van de spannende attracties, spetterende shows, evenementen en die bijzondere Disneysfeer in Disneyland® Parijs. Niet alleen kunt u hier genieten van het Disneyland Attractiepark, maar ook van Walt Disney Movie Studios Park. Er zijn sensationele achtbanen, draaimolens en andere attracties. Met de achtbanen Big Thunder Mountain en Star Wars Hyperspace Mountain zijn niet te missen, maar ook attracties als Ratatouille the Adventure en Pirates of the Caribbean en vele andere sprookjes achtige attracties is Disneyland® Parijs een fantastische bestemming voor een dagje uit of minivakantie met de hele familie!

Attracties in Disneyland Parijs

  • Big Thunder Mountain
  • Buzz Lightyear Laser Blast
  • Crush's Coaster®
  • Peter Pan's Flight
  • Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland® vakantie

Disneyland resort Parijs biedt vele verschillende mogelijkheden om te overnachten in of bij het park. Zo zijn er maarliefst 7 hotels in het Disney Village waar u kunt verblijven en zijn er 9 partnerhotels net buiten het Disney Village. Maak gebruik van de vele verschillende aanbiedingen en geniet van een minivakantie Disneyland Parijs en verblijf in één van de prachtige Diney hotels of Disney partner hotels.

Plezier en ontspanning in Disneyland® Parijs

Disneyland Parijs is zoveel meer dan een pretpark. Uiteraard zijn er de vele attracties voor jong en oud. Daarnaast worden er jaarlijks vele verschillende evenementen georganiseerd. Ook op het gebied van Sport en Recreatie is er veel te zien en te doen, zo is er een Sealife Aquarium en een Big Cats Park, waar grote katachtigen te bewonderen zijn. In de resorts zijn ook fitness centra en wellness spa’s. Een verblijf in Disneyland Parijs is dus vol van alle gemakken en entertainment.