Goedkope tickets Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn 1603320 pixabay
Adres: Luttenbergerweg 22
Plaats: Hellendoorn
Regio: Overijsel
Telefoon: +31 548 65 9159
Website: www.avonturenpark.nl
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Avonturenpark Hellendoorn met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Avonturenpark Hellendoorn. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Avonturenpark Hellendoorn!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting hellendoorn komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
19°C 5mm
4m/s 77% 100%
22 juni
21°C / 12°C
zeer lichte bewolking
23 juni
21°C / 12°C
half bewolkt
24 juni
23°C / 13°C
onbewolkt
25 juni
27°C / 14°C
onbewolkt
26 juni
29°C / 17°C
lichte regen
27 juni
31°C / 20°C
lichte regen
28 juni
21°C / 14°C
matige regen
29 juni
20°C / 15°C
lichte regen
30 juni
18°C / 13°C
lichte regen
1 juli
20°C / 11°C
bewolkt
2 juli
23°C / 12°C
zeer lichte bewolking
3 juli
24°C / 14°C
lichte regen

Een dagje Avonturenpark Hellendoorn

Achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens, glijbanen, speeltuinen, treintjes, shows en leuke evenementen. Er is spanning, sensatie en heel veel plezier in het Avonturenpark Hellendoorn! Met ruim 30 attracties voor jong en oud, vindt iedereen hier zijn favoriete attractie. De jongste kinderen, tot 1,2 meter, vinden hun favoriete attracties in Dreumes land. Voor de sensatiezoekers zijn er spannende achtbanen zoals de Tornado en de Donderstenen. Ook zijn er tal van leuke attracties voor het hele gezin, zoals de Sungai Kalimantan, waar je een nat pak riskeert. En ieder jaar zijn er leuke evenementen zoals Zinderende Zomeravond en het griezelige evenement Heksendoorn! Kom naar Hellendoorn, voor een onvergetelijke dag voor spanning en senatie!

Attracties in Hellendoorn

  • Tornado
  • Wild Waterval
  • Sungai Kalimantan
  • Montezuma's revenge
  • Drakennest

Aquaventura waterpark in Avonturenpark Hellendoorn

Niet alleen heeft Avonturenpark Hellendoorn tientallen leuke en spannende attracties, ook heeft het een heus waterpark! Op 11 waterglijbanen en in op de waterspeelplek kunnen de kinderen lekker spetteren en ravotten met het water. Aquaventura is geopend wanneer het weer het toelaat en alleen toegankelijk vanuit Avonturenpark Hellendoorn. Wanneer je geen genoeg kan krijgen van waterparken, bekijk dan ons volledige aanbod waterparken.

Met groepen of schoolreisje naar Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een uitstekende plek om een verjaardag, familiefeest of ander feest te vieren. Het staat garant voor een dag vol plezier. Natuurlijk zijn er ook verschillende arrangementen voor schoolreisjes. Bij de verschillende arrangementen worden kortingen op toegangsprijzen gecombineerd met snacks of koffie met gebak. Voor bedrijfsuitjes zijn er zelfs speciale uitgebreide arrangementen, zoals ‘Back to the 80’s’ of ‘Rocky Rollercoaster Ride’.