Goedkoop lang parkeren vliegveld

Valet parkeren

Goedkoop lang parkeren vliegveld? ➜ Goedkoop lang parkeren Schiphol Amsterdam ➜ Goedkoop lang parkeren Eindhoven vliegveld ➜ Goedkoop lang parkeren luchthaven Rotterdam. Goedkoop en veilig parkeren bij de luchthaven kan middels diverse parkeerdiensten rondom de luchthaven! Met de gratis pendelbus wordt je binnen 4 tot 9 minuten voor jou vertrek terminal afgezet. Of kies voor een valet service, zodat je comfortabel met jouw koffers in- en uit jouw eigen auto stapt voor de deur van de vertrekhallen.

Goedkoop lang parkeren Schiphol / Eindhoven / Rotterdam

Hoe dichter je bij je gate wilt parkeren hoe duurder het tarief per dag. Zodra je langer dan twee weken weg blijft zal het parkeren voordeliger worden. Voor de parkeerplaatsen nabij de luchthaven is er gratis shuttlebus vervoer voor je geregeld. De parkeerterreinen zijn uiteraard 24 uur per dag beschikbaar. Zodra je de auto hebt geparkeerd ben je gegarandeerd binnen 10 minuten bij de vertrekterminal. Je auto staat veilig en je kunt zonder zorgen aan de vakantie beginnen.

Extra services bij lang parkeren

  • autowas service (toeslag vanaf € 20,-)
  • interieurreiniging service (toeslag vanaf € 25,-)
  • overdekt parkeren (toeslag vanaf € 7,50)
  • elektrisch laden (toeslag vanaf € 10,-)
  • valet parkeren (vanaf € 90,- voor 8 dagen)

Het gemak van Valet Parking

Parkeren op Schiphol zelf is duur. Het parkeren op nabijgelegen parkeerplaatsen is een stuk voordeliger, maar wanneer je niet op een shuttlebusje wil wachten, dan is er een andere voordelige oplossing.Voor een volledig verzorgde all inclusive vakantie is valet service een ideale aanvulling. Met valet service wordt jouw auto namelijk voor je geparkeerd en je koffers voor je gedragen. Je hoeft alleen maar naar de vertrekterminal te rijden. Daar wordt je auto overgenomen door een professional van de valet parkeerdienst en veilig voor je geparkeerd in een beveiligde parkeergarage nabij de luchthaven.