Goedkope autovakanties 2024

Autovakantie

Goedkope autovakantie 2024? De goedkoopste autovakanties vind je met Sunnydealz. Aanbiedingen voor stedentrips en autovakanties naar de mooiste zonbestemmingen! Reis goedkoop met de auto naar je favoriete vakantiebestemming. Boek nu een voordelige autovakantie bij de beste vakantieaanbieder.

Beste reisbureaus voor autovakanties

Autovakantie = vrijheid, comfort en avontuur

Europa is een continent dat uitnodigt om met de auto te ontdekken. Veel vakantiebestemmingen zijn uitstekend met de auto te bereiken. En dit geldt niet alleen voor de wintersport. Ook de vele zonbestemmingen zijn verrassend snel met de auto te bereiken en de rit er naar toe is fantastisch. Bewonder onderweg de natuur, pittoreske dorpen, steden en bijzondere bouwwerken. Ervaar het gevoel van vrijheid tijdens een autovakantie. Wil je de vrijheid van een autovakantie, maar toch liever niet naar je favoriete vakantieland toe rijden, kies dan voor een Fly-Drive vakantie. Vlieg naar je bestemming en maak daar een mooie rondreis.

Populaire autovakantie zonbestemmingen

Dichtbij Nederland zijn mooie vakantiegebieden voor een autovakantie. Zo zijn de Belgische Ardennen erg populair. Ook het Eiffelgebied in Duitsland en met name de Moezel streek is een populaire bestemming. Maar ook Oostenrijk, het meren gebied en de Toscane in Italië, Kroatië en de Franse Middellandse Zee kust zijn prima met de auto te bereiken. Wil je graag nog verder reizen, dan zijn ook de Spaanse Costa’s en de Portugese Algarve al snel binnen bereik. In deze bestemmingen zijn vele campings en vakantieparken met uitstekende accommodaties te boeken. Ook vakantieparken zoals Roompot hebben campings en parken in deze vakantiebestemmingen.

 • Frankrijk
 • Italië
 • Oostenrijk
 • Kroatië
 • België

Tips voor een autovakantie

Wanneer je met de auto op vakantie gaat, doe je er verstandig aan om met een aantal zaken rekening te houden, alvorens je op weg gaat. Wij hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

 1. Zorg dat je auto tiptop in orde is voor je op weg gaat
 2. Zorg dat je vereiste zaken zoals voldoende reflecterende hesjes en alcoholtests bij je hebt
 3. Controleer of je de juiste reis- of autoverzekering hebt
 4. Regel vooraf, wanneer mogelijk, vignetten en houd in je budget rekening met tolwegen
 5. Plan je rust pauzes en eventueel overnachtingen tijdens je reis. Zorg dat je goed uitgerust aan je reis begint.
 6. Neem ruim de tijd om van je autoreis te genieten en maak eens een tussenstop om bezienswaardigheden te bewonderen