De beste single reizen 2024

Single reizen

Ontmoet je nieuwe liefde of vriendschap tijdens een avontuurlijke single vakantie. Er zijn veel verschillende soorten singlereizen te boeken. Strandvakanties, actieve vakanties, groepsrondreizen, stedentrips en single cruises. Ontmoet andere singles met dezelfde interesses als jij, tijdens een single vakantie. Kies de single reis die bij jou past en geniet in een ontspannen sfeer samen met andere singles van je vakantiebestemming.

Beste reisbureaus voor single reizen

Single vakanties naar de mooiste bestemmingen

Er is een groot aanbod in allerlei singlereizen, single vakanties en groepsreizen voor singles. Ontspan op het strand, geniet van prachtige natuur, ontdek andere culturen of drink gezellig met andere singles een drankje op een terrasje in een prachtige stad of een pittoresk dorpje. Ontdek nieuwe kanten van jezelf en leer andere interessante singles kennen. Wanneer je een singles reis wilt boeken, heb je de keuze uit verschillende reisaanbieders. Twee van de meest gerenommeerde reisaanbieders zijn Kras en Fox. Met hun jarenlange ervaring, prachtige bestemmingen, goede accommodaties en de natuurlijk uitstekende reisleiders, ben je verzekerd van een prachtige singles reis.

Stimulerende single rondreizen

Er zijn tal van prachtige reisbestemmingen waar u een heerlijke singles reis kunt maken. Een van de meest populaire bestemmingen voor een singles groepsreis is Vietnam. Tijdens een rondreis door dit prachtige Aziatische land, ontdek je alle hoogtepunten van Vietnam. Voor zonvakanties is de Caribbean ook erg intrek. Geniet van zon, zee en strand tijdens een singlereis naar het Caribisch gebied. Eilandhoppen in de Caribbean is een ideale manier om Aruba, Bonaire en Curaçao te ontdekken en de andere singles in uw reisgezelschap te leren kennen. Ook naar verschillende verrassende landen in Afrika zijn mooie single reizen te boeken. Bezoek het mooie Marokko of Zuid-Afrika en maak een safari met andere singles en ontdek samen de mooiste vakantiebestemmingen.

 • rondreis Nepal
 • rondreis Bali
 • rondreis Sri Lanka
 • rondreis Caribbean
 • rondreis Afrika

Romantiek rond de Middellandse Zee

Europa heeft vakantiebestemmingen die bekend staan als romantisch. Parijs en Venetië zijn wel het bekendst. Het Middellandse zee gebied is een populair gebied voor single reizen. Bestemmingen als Spanje, Turkije, Griekenland en Malta zijn prachtige vakantie bestemmingen voor een singles vakantie. Zeil langs de Middellandse Zeekust van Turkije, Wandel door de natuur op Malta, geniet van de hoogtepunten van Spanje of ontdek de diversiteit van Griekenland.

 • zonvakantie Spanje
 • zonvakantie Griekenland
 • zonvakantie Turkije
 • zonvakantie Malta
 • zonvakantie Italië

Luxe en romance tijdens een single cruise

Tijdens een cruise is er alle gelegenheid om zeeën van mensen te ontmoeten. Er zijn vele mogelijkheden aan boord om tijd met anderen door te brengen. In het fitnesscentrum, in het zwembad of op het zonnedek. Natuurlijk zijn er de vele activiteiten van het animatieteam om aan mee te doen. Zo wordt er een leuke gezellige sfeer gecreëerd, waarbij je iedere dag met leuke activiteiten nieuwe mensen kunt ontmoeten tijden een bruisende cruise vakantie. ’s Avonds zijn er meerdere gelegenheid om uit te gaan, van restaurant en bar tot discotheek en van theater tot casino. Veel single cruises zijn een alleenreizende cruise of solo cruise. Het is een single cruise zonder de druk van dating. Hierbij kun je gebruik maken van kortingen, waardoor je in wel in een tweepersoons hut verblijft, maar geen toeslag hoeft te betalen.

 • cruise Middellandse Zee
 • cruise Caribbean
 • cruise Azië
 • cruise Alaska
 • cruise Noord Amerika

Voor alle verschillende single reizen geldt dat je een fantastische reis maakt, vol gelegenheid leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Je ontdekt de mooiste vakantiebestemmingen terwijl je andere mensen leert kennen en samen geniet van een fantastische reis.