Goedkope tickets Walibi Belgium

Pretpark achtbaan 793397 pixabay
Adres: Boulevard de l'Europe 100
Plaats: Wavre
Regio: Waals-Brabant
Telefoon: +32 10 42 1500
Website: www.walibi.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Walibi België met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Walibi in Waver. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Walibi België!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting wavre komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
10°C 0mm
8m/s 73% 100%
4 maart
9°C / 4°C
half bewolkt
5 maart
9°C / 4°C
lichte regen
6 maart
10°C / 2°C
licht bewolkt
7 maart
12°C / 2°C
onbewolkt
8 maart
13°C / 3°C
half bewolkt
9 maart
11°C / 4°C
bewolkt
10 maart
13°C / 8°C
lichte regen
11 maart
14°C / 7°C
lichte regen
12 maart
12°C / 9°C
matige regen
13 maart
12°C / 6°C
lichte regen
14 maart
10°C / 7°C
matige regen
15 maart
11°C / 7°C
lichte regen

Een dagje Walibi Belgium

Geniet met de hele familie of met al je vrienden van een dag vol sensationele attracties in pretpark Walibi Belgium. Beleef de spanning in de uitdagende coasters als de Calamity Mine, Radja River, de Vampire,Weerwolf of de Dalton Terror. En dan is er natuurlijk ook nog de PULSAR. Deze splashcoaster is verkozen tot de beste nieuwe attractie ter wereld! Kom naar Walibi Belgium en geniet! In het park staan 9 thrill rides voor de sensatiezoekers, 14 familie attracties en 16 attracties gericht op de jongere bezoekers. Walibi Belgium heeft volop leuke en spannende attracties voor iederen, jong en oud. Kan je niet wachten om een attractie in te gaan? Maak dan gebruik van de speedypass of de 4x pass, waarmee u versneld een attractie in kunt en niet hoeft te wachten in een de rij. Zo kunt u optimaal genieten van Pretpark Walibi Belgium!

Attracties in Walibi Belgium

  • Pulsar
  • Cobra
  • vampire
  • Tiki Waka
  • Calamity Mine

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Walibi Belgium

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en dat kan natuurlijk in Walibi! Kom met al je vrienden, familieleden, je club of met je hele schoolklas naar Walibi, voor een dag vol spanning en plezier. Walibi heeft arrangementen voor verschillende groepen, zoals gemengde groepen, jeugdgroepen, schoolreisjes, maar ook voor groepen reizigers, senioren en mindervaliden. Wil je een verjaardag vieren in het pretpark, uiteraard ook dat kan in Walibi. Bij Walibi is iedereen welkom en Walibi biedt voor allen een onvergetelijke dag!

Overnachten bij Wailibi Belgium

Wanneer u niet genoeg kunt krijgen van Walibi Belgium, dan kunt u natuurlijk ook in de buurt van het pretpark blijven overnachten en meerdere dagen genieten van Walibi Belgium en de prachtige omgeving. Waterloo en de Belgische hoofdstad Brussel liggen binnen een half uur rijden. Zo is een dagje uit naar Walibi Belgium uitstekend te combineren met een stedentrip Brussel. Let op: Bij het boeken van een hotel, zijn de tickets voor Walibi niet automatisch in begrepen!