Goedkope tickets Freizeitpark Fort Fun

Fort fun 1089470 pixabay
Adres: Aurorastraße 50
Plaats: Bestwig
Regio: Sauerland
Telefoon: +49 29 05 810
Website: www.fortfun.de
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Fort Fun met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Freitzeitpark Fort Fun in Sauerland. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar Fort Fun Abenteurland!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting bestwig komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: sneeuw
3°C 10mm
4m/s 90% 96%
25 april
5°C / -1°C
regen en sneeuw
26 april
9°C / 0°C
lichte regen
27 april
16°C / 3°C
lichte regen
28 april
15°C / 9°C
lichte regen
29 april
14°C / 8°C
lichte regen
30 april
15°C / 6°C
lichte regen
1 mei
14°C / 5°C
bewolkt
2 mei
10°C / 6°C
lichte regen
3 mei
12°C / 4°C
lichte regen
4 mei
13°C / 4°C
lichte regen
5 mei
5°C / 4°C
lichte regen
6 mei
6°C / 4°C
lichte regen

Een dagje Fort Fun met het hele gezin!

Op nog geen half uur van het bekende skigebied Winterberg bevindt zich het pretpark Fort Fun Abenteurland. In het park kunnen jong en oud zich met allerlei attracties vermaken, zoals achtbanen, wildwaterbanen en andere spannende attracties. Ook zijn er meerdere shows en worden er jaarlijks diverse events georganiseerd. Er zijn ook meerdere indoor attracties, in het Fort Fun L.A.B.S.. In de winter is er de Fort Fun Winterwereld waarbij het pretpark zelfs skipistes open stelt.

Attracties in Fort fun

  • Rocky Mountain Rallye
  • Wild River
  • Speed Snake
  • Fort Fun L.A.B.S
  • FUN-Xpress

Minivakantie naar Fort Fun

Wie graag meerdere dagen het Fort Fun pretpark bezoekt, zijn er verschillende mogelijkheden. Direct bij het park bevind zich het Fort Fun Abenteurcamp, waar je in blokhutten kunt overnachten, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kun je ook bij partners van het pretpark overnachten, zoals waaronder de vakantieparken van Landal en Centerparcs in de omgeving van Winterberg.