Goedkope tickets Tivoli Gardens

Tivoli gardens 711923 pixabay
Adres: Vesterbrogade 3
Plaats: Kopenhagen
Regio: Seeland
Telefoon: +45 33 15 1001
Website: www.tivoli.dk
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Tivoli Gardens met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Tivoli Gardens in Denemarken. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Tivoli Gardens Kopenhagen!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting kopenhagen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 1mm
5m/s 74% 97%
22 juni
14°C / 13°C
lichte regen
23 juni
19°C / 12°C
licht bewolkt
24 juni
19°C / 13°C
zeer lichte bewolking
25 juni
20°C / 13°C
onbewolkt
26 juni
22°C / 14°C
onbewolkt
27 juni
22°C / 17°C
onbewolkt
28 juni
22°C / 16°C
lichte regen
29 juni
21°C / 14°C
lichte regen
30 juni
19°C / 15°C
lichte regen
1 juli
20°C / 14°C
bewolkt
2 juli
21°C / 13°C
zeer lichte bewolking
3 juli
21°C / 14°C
licht bewolkt

Een dagje pretpark Tivoli Gardens

Tivoli Gardens in de Deense hoofdstad Kopenhagen is één van de oudste pretparken van Europa. De historie van het park is één van de dingen die het park zo populair maakt. Je kunt hier onder meer in één van de oudste attracties ter wereld, de houten achtbaan 'Rutschebanen' uit 1914. Natuurlijk heeft het park ook moderne attracties, zo is er zelfs een Virtual Reality achtbaan. Naast de vele spannende attracties voor jong en oud, zijn er ook diverse theatershows en evenementen te bewonderen. Met de spannende attracties, shows, de unieke sfeer en de historie is Tivoli Gardens terecht één van de populairste en drukst bezochte attractieparken van Europa. 

Attracties in Tivoli Gardens

  • Aquila
  • The Golden Tower
  • The Mine
  • Fatamorgana
  • The Roller Coaster

Overnachten bij Tivoli Gardens

Om optimaal te kunnen genieten van Tivoli Gardens, kun je gemakkelijk in de buurt van het pretpark overnachten. In de Deense hoofdstad heeft het attractiepark Tivoli Gardens meerdere partnerhotels waar je tegen een scherpe prijs kunt overnachten. Dankzij de ruime keuze vind je hier altijd een goed hotel, op loop afstand van het attractiepark. Zo geniet je optimaal van Tivoli Gardens en de Deense hoofdstad.