Goedkope tickets Mega Speelstad

Speelstad 3588408 pixabay
Adres: Voetbalstraat 16
Plaats: Wechelderzande
Regio: Vlaanderen
Telefoon: +32 33 09 2113
Website: www.speelstad.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje pretpark Mega Speelstad met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Mega Speelstad in Wechelderzande. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Mega Speelstad!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting turnhout komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 2mm
7m/s 65% 97%
21 april
11°C / 2°C
lichte regen
22 april
9°C / 1°C
lichte regen
23 april
11°C / 1°C
licht bewolkt
24 april
9°C / 2°C
lichte regen
25 april
11°C / 3°C
lichte regen
26 april
9°C / 7°C
lichte regen
27 april
14°C / 6°C
lichte regen
28 april
18°C / 8°C
lichte regen
29 april
20°C / 9°C
lichte regen
30 april
19°C / 9°C
lichte regen
1 mei
14°C / 8°C
lichte regen
2 mei
18°C / 7°C
half bewolkt

Een dagje pretpark Mega Speelstad

Mega Speelstad is een enorm kinderpretpark, net buiten Antwerpen. Hier heb je een grote indoorkermis met allerlei leuke attracties en een grote buiten speeltuin. Het pretpark richt zich op bezoekers tot 14 jaar, die zich kunnen vermaken met klim en klautertoestellen maar ook botsauto's, elektrische karts, spelcomputers en meer. Voor de allerkleinste bezoekers zijn er 2 aparte peuterzones, waar zij zich lekker kunnen vermaken. 

Attracties in pretpark Mega Speelstad

  • Botsautos
  • Kiddy Rides
  • Discotwister
  • Jungle Loop 
  • Crazy Cans

Met groepen naar Mega Speelstad

Ook voor feestjes en gelegenheden kun je naar de Mega Speelstad. Grote groepen zoals schoolreisjes zijn ook van harte welkom. Ook wanneer je met het gezin een leuke verjaardagsfeestje met de kinderen wilt vieren, kun je gebruik maken van de arrangementen van Mega Speelstad.