Goedkope tickets Holiday Park

Holiday park 3100041 pixabay
Adres: Holidayparkstraße 1-5
Plaats: Haßloch
Regio: Rijnland-Palts
Telefoon: +49 632 45 9930
Website: www.holidaypark.de
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Holiday Park met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Holiday Park in Haßloch. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Holiday Park!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting hassloch komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
10°C 0mm
5m/s 46% 72%
21 april
10°C / 3°C
lichte regen
22 april
8°C / 4°C
lichte regen
23 april
10°C / 3°C
lichte regen
24 april
13°C / 3°C
onbewolkt
25 april
11°C / 4°C
bewolkt
26 april
14°C / 6°C
lichte regen
27 april
18°C / 7°C
lichte regen
28 april
20°C / 9°C
bewolkt
29 april
20°C / 10°C
lichte regen
30 april
18°C / 10°C
matige regen
1 mei
17°C / 8°C
lichte regen
2 mei
21°C / 9°C
half bewolkt

Een dagje Holiday Park met het hele gezin!

Het Holiday Park is het Duitse pretpark van Studio 100, bekend van de Plopsa Pretparken in België en Nederland. In het park vind je vele Plopsa attracties, zoals de Wickie Splash, Er zijn meerdere spannende achtbanen en vele andere attracties voor jong en oud. Er bevinden zich ruim 40 sppande attracties, waaronder kinderattracties, familie attracties, water attracties en Indoor attracties. Gedurende het jaar worden er ook meerdere leuke shows en evenementen georganiseerd in het park. 

Attracties in Holiday Park

  • Skyscream
  • Beach Rescue
  • Anubis Free Fall Tower
  • Rode Baron
  • Wickie Splash

Voorzieningingen in het Holiday Park

Naast de vele attracties zijn er diverse aanvullende voorzieningen in het park, zo zijn er eetgelegenheden, is het park toegankelijk voor personen met een beperking, zijn er baby verzorgingsgelegenheden, geldautomaten, lockers, een EHBO punt en meer. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke dag in het Holiday park. 

Minivakantie naar Holiday Park

Het Holiday Park beschikt zelf niet over een hotel of overnachtingsgelegenheden. Er zijn echter diverse campings, hotels en jeugdherbergen in de omgeving beschikbaar, van waar je gemakkelijk bij het Holdiay Park komt. Met een aantal jeugdherbergen heeft het Holiday Park een regeling, waar je met korting tickets kunt boeken voor het Holiday Park.