Goedkope tickets Europapark Rüst

Europapark uHQsO9IzK8k unsplash
Adres: Europa-Park-Straße 2
Plaats: Rust
Regio: Baden-Württemberg
Telefoon: +49 782 277 6688
Website: www.europapark.de
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Europapark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Europapark in Rüst. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Europapark!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting rust komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
9°C 7mm
4m/s 67% 91%
21 april
9°C / 2°C
matige regen
22 april
9°C / 0°C
lichte regen
23 april
6°C / 2°C
regen en sneeuw
24 april
10°C / 1°C
lichte regen
25 april
12°C / 4°C
lichte regen
26 april
15°C / 4°C
lichte regen
27 april
18°C / 5°C
lichte regen
28 april
18°C / 7°C
lichte regen
29 april
18°C / 8°C
lichte regen
30 april
18°C / 8°C
matige regen
1 mei
15°C / 7°C
lichte regen
2 mei
21°C / 8°C
half bewolkt

Een dagje Europapark

Het Attractiepark & Resort Europapark in Rüst is het grootste Attractiepark van Duitsland en heeft meer dan 100 leuke en spannende attracties, shows en evenementen. Met zoveel attracties, zijn er gewoon te veel om te noemen, iedereen zal hier zijn favoriete attractie vinden, achtbanen, wildwaterbanen, familieattracties, kinderattracties- en speeltoestellen. Het park heeft 15 themawerelden, in een Europees thema. Er is ook een Nederlandse themawereld. Naast de landen-thema’s zijn er ook een Avonturenland, het Koninkrijk van de Minimoys en Grimms Sprookjesbos.

Attracties in Europapark

  • Alpenexpress 'Enzian'
  • Blue Fire Megacoaster
  • Silver Star
  • Waterachtbaan 'Poseidon'
  • Wodan Timburcoaster

Shows en evenementen bij Europapark Rüst

Naast de vele attracties, zijn er ook nog tal van leuke shows en evenementen te bezoeken. Alle shows en evenementen zijn gericht op vermaak voor het hele gezin. Er is zelfs een 4D Cinema. Er zijn ook themafeesten en acties. Voor ieder seizoen zijn er arrangementen, zoals Zomer, Winter, Halloween en feelgood-weken. Ook buiten het verblijf in het park om, zijn er nog tal van evenementen, zoals shows en concerten en de avondbioscoop. Deze zijn te bezoeken, buiten het parkbezoek om.

Overnachten in een Europapark Hotel

Het attractiepark & resort Europapark Rüst heeft tal van prachtige faciliteiten waar u van gebruik kunt maken. De hotels bieden naast hun kamers en service nog aanvullende diensten, zoals wellness en sportgelegenheden, waaronder zwembaden en een golfclub. Wilt u liever niet in een hotel verblijven, er is ook een Europapark Camping. In het park bevinden zich tal van faciliteiten, zoals restaurants en zelfs een biergarten. Ook zijn er cafés en bars. Europark Rüst is dus van alle gemakken voorzien, ideaal voor een korte vakantie met het hele gezin!