Goedkope tickets Puy du Fou

Puy du fou 1976537 pixabay
Adres: CS 70025
Plaats: Les Epesses
Regio: Vendée
Telefoon: +33 820 09 1010
Website: www.puydufou.com
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Puy du Fou met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Puy du Fou in Les Epesses. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Puy du Fou!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting les epesses komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 6mm
6m/s 88% 79%
23 juni
21°C / 8°C
zeer lichte bewolking
24 juni
22°C / 12°C
onbewolkt
25 juni
24°C / 15°C
lichte regen
26 juni
17°C / 13°C
matige regen
27 juni
15°C / 11°C
lichte regen
28 juni
17°C / 12°C
matige regen
29 juni
19°C / 10°C
lichte regen
30 juni
17°C / 11°C
lichte regen
1 juli
13°C / 9°C
lichte regen
2 juli
23°C / 12°C
lichte regen
3 juli
24°C / 14°C
lichte regen
4 juli
26°C / 15°C
onbewolkt

Een dagje pretpark Puy du Fou

Puy du Fou is een attractiepark als geen andere. Het themapark gericht zich op lokale geschiedenis en is volledige gebaseerd op allerlei spectaculaire shows. De belangrijkste show is Cinéscénie, welke zich afspeelt bij de kasteel ruïnes bij het park, en vertelt over 700 jaar geschiedenis van de omgeving van het park. Er worden in het park 7 hoofdshows opgevoerd, elk van ongeveer een half uur. Daarnaast zijn er nog 9 kleinere spectaculaire shows te bewonderen. In de shows zie je onder meer gevechten, wilde dieren, special effects en dans. Voor kinderen zijn er ook rustigere attracties om zich mee te vermaken, zo is er een labyrint, speeltuin en hertenkamp.

Attracties in Puy du Fou

  • Les Vikings
  • La Renaissance du Château
  • Le Repaire des Enfants
  • La Cité Médiévale
  • Cinéscénie

Overnachten bij Puy du fou

Het park beschikt over 5 thema hotels, waar je voordelig kunt overnachten. De hotels zijn ieder in een thema van een ander tijdperk. Of je je nu in de tijd van de Romeinen wilt wanen of tijdens de tijd van Koning Lodewijk de 14e, je vind hier een hotel in een sfeer die bij je past. Ook kun je in één van de partner hotels van Puy du Fou overnachten, in de directe omgeving van het themapark.