Goedkope tickets Bellewaerde

Reuzenrad 2387619 pixabay
Adres: Meenseweg 497
Plaats: Ieper
Regio: West-Vlaanderen
Telefoon: +32 57 46 8686
Website: www.bellewaerde.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Bellewaerde met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bellewaerde in Ieper. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bellewaerde!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting ieper komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 0mm
8m/s 56% 97%
21 april
11°C / 5°C
lichte regen
22 april
9°C / 2°C
lichte regen
23 april
10°C / 1°C
half bewolkt
24 april
9°C / 3°C
lichte regen
25 april
11°C / 4°C
lichte regen
26 april
10°C / 7°C
lichte regen
27 april
14°C / 5°C
lichte regen
28 april
15°C / 9°C
lichte regen
29 april
19°C / 9°C
lichte regen
30 april
19°C / 10°C
lichte regen
1 mei
13°C / 9°C
matige regen
2 mei
18°C / 7°C
half bewolkt

Een dagje pretpark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde is een pretpark als geen ander! Rijdt in de spannende coasters als de Huracan, River Splash, Boomerang, Niagara en andere attractie zoals Dawson Duell ,Screaming Eagle of de Piratenboot. Naast de vele leuke en spannende attracties in het park, heeft dit attractiepark iets bijzonders. Attractiepark Bellewaerde is ook het thuis van meer dan 300 exotische dieren. Zo kun je de spanning van de vele rides afwisselen met het bewonderen van prachtige wilde dieren. De Bengal Express brengt je zelfs tot in het tijgerverblijf. Van zo dichtbij heb je de tijgers nog nooit gezien. In het park kun je ook Olifanten, Giraffes, Apen, Zebra’s, allerlei soorten vogels en nog veel meer diersoorten bekijken. Een dagje uit naar Pretpark Bellewaerde is vol afwisseling tussen spanning, avontuur en bewondering. Kom naar Attractiepark Bellewaerde en geniet van de attracties en de bijzondere dieren.

Attracties in Bellewaerde

  • Huracan
  • River Splash
  • Boomerang
  • Niagara
  • Dcreamin Eagle

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Bellewaerde

Bellewaerde heeft een ruim aanbod aan arrangementen en mogelijkheden voor verschillende soorten groepen. Bedrijfsuitjes, Schoolreisjes, jeugdverenigingen of andere clubs, maar ook toeristen met bijvoorbeeld busreizen, senioren of mindervaliden kunnen rekenen op mooie arrangementen, voor een fantastisch dagje uit naar Bellewaerde. Wilt u een verjaardagsfeestje vieren? Ook dat kan uitstekend in Attractiepark Bellewaerde.

Overnachten bij Attractiepark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde biedt zelf geen gelegenheid om te overnachten, echter in de omgeving zijn tal van prachtige dorpen en steden, waar men kan verblijven. De Belgische kust biedt prachtige plaatsen om te verblijven, zo zijn Brugge en Gent elk nog geen uur rijden bij Bellewaerde vandaan. Ook Oostende, Nieuwpoort, Duinkerke en De Panne, waar zich Plopsaland De Panne bevindt, liggen vlak bij.