Goedkope tickets Legoland Billund

Legoland billund 937075 pixabay
Adres: Nordmarksvej 9
Plaats: Billund
Regio: Zuid-Denemarken
Telefoon: +45 75 33 1333
Website: www.legoland.dk
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Legoland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Legoland in Denemarken. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Legland Billund!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting billund komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 4mm
4m/s 69% 43%
31 mei
16°C / 11°C
matige regen
1 juni
21°C / 11°C
lichte regen
2 juni
21°C / 9°C
licht bewolkt
3 juni
18°C / 10°C
licht bewolkt
4 juni
15°C / 9°C
half bewolkt
5 juni
16°C / 9°C
lichte regen
6 juni
17°C / 11°C
lichte regen
7 juni
22°C / 13°C
lichte regen
8 juni
20°C / 12°C
half bewolkt
9 juni
21°C / 9°C
lichte regen
10 juni
17°C / 10°C
bewolkt
11 juni
22°C / 8°C
onbewolkt

Een dagje pretpark Legoland

In het Deense Billund vind je het Legoland Attractiepark van Denemarken. Net als het speelgoed, zal jong en oud zich ook in het pretpark optimaal vermaken. Er zijn tal van spannende rides en achtbanen, zoals de x-treme racers, Polar x-plorer en Ninjago the Ride. Wil je het even wat rustiger aan doen, dan ga je naar het Aquarium Atlantis by Sealife, dat natuurlijk ook in het lego thema is.Voor de allerkleinste bezoekers is de het Duplo land, met Duplo playhouses. De andere themawerelden zijn ook allemaal bekend van de Legothema's, zoals het Ridder koninkrijk, Lego Ninjago en natuurlijk Legocity!

Attracties in Legoland

  • Polar x-plorer
  • x-treme racers
  • Ninjago the Ride
  • Legoldmine
  • Flying Eagle

Overnachten bij Legoland Billund

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Legoland, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om in het park te overnachten in het Legoland Hotel. Ook in de directe omgeving van het park zijn er mooie accommodaties zoals in het Lalandia Billund vakantiepark, op slechts een paar minuten wandelen van Legoland. In dit vakantiepark bevindt zich ook nog eens het grootste waterpark van Denemarken. Zo is tijdens een familievakantie dan ook plezier gegarandeerd!