Goedkope tickets Wunderland Kalkar

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Griether Str. 110-120
Plaats: Kalkar
Regio: Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 28 24 9100
Website: www.wunderlandkalkar.eu
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Wunderland Kalkar met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Kernie's Wunderland in Kalkar. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Wunderland Kalkar!

Pretpark tickets met korting

Weersverwachting kalkar komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
19°C 0mm
6m/s 66% 100%
26 juni
24°C / 14°C
half bewolkt
27 juni
27°C / 15°C
lichte regen
28 juni
20°C / 16°C
lichte regen
29 juni
23°C / 14°C
bewolkt
30 juni
18°C / 13°C
lichte regen
1 juli
23°C / 15°C
lichte regen
2 juli
22°C / 16°C
matige regen
3 juli
22°C / 17°C
matige regen
4 juli
26°C / 14°C
lichte regen
5 juli
29°C / 18°C
zeer lichte bewolking
6 juli
31°C / 19°C
onbewolkt
7 juli
32°C / 19°C
onbewolkt

Een dagje Wunderland Kalkar met het hele gezin!

Net over de Duitse grens bij Arnhem, ligt het pretpark Wunderland Kalkar, dit is het thuis van Kernie’s familiepark. Het attractiepark heeft meer dan 40 leuke attracties voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, maar ook voor de iets oudere kinderen zijn er leuke attracties, zo zijn er zweefmolens, een achtbaan en klimwanden tot wel 45 meter hoog. Voor de jongere kinderen zijn er tal van leuke attracties om zich mee te vermaken, van een ballenbak, springkussens, speeltuin tot treintjes en leuke draaimolens. Een dagje uit naar Wunderland Kalkar is all inclusive. Bezoekers van Wunderland Kalkar hoeven niet niet extra voor te betalen voor parkeren en eten&drinken. Dit is al bij de entree prijs inbegrepen, er kan onbeperkt, koffie, frisdrank, friet en softijs genuttigd worden en er is ook een complete lunch bij de prijs in begrepen, naast de sport&spelfaciliteiten en de toegang tot Kernie’s familiepark.

Attracties in Wunderland Kalkar

  • Rio Grande
  • Clown Around
  • Flying Caroussel
  • Vertical swing
  • Achtbaan

Met groepen of schoolreisje naar Attractiepark Wunderland Kalkar

Groepen vanaf 20 personen en schoolreisjes naar Wunderland Kalkar, kunnen rekenen op mooie kortingen op de entree prijzen. Uiteraard geldt ook hier het all inclusive principe. Dit betekend onbeperkt koffie, thee, frisdrank , frietjes en softijs.

Minivakantie naar Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar beschikt naast Kernie’s Familiepark ook over onder andere 6 hotels en uitgaansgelegenheden. Tijdens een meerdaags verblijf in Wunderland Kalkar is er genoeg te doen, overdag kunt u genieten van alle attracties in het familiepark en savonds zijn er voldoende uitgaansgelegenheden. Verblijf in het familiehotel of 1 van de andere 5 hotels bij het park.

Beoordeling Wunderland Kalkar

(0 beoordelingen)