Goedkope tickets Wunderland Kalkar

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Griether Str. 110-120
Plaats: Kalkar
Regio: Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 28 24 9100
Website: www.wunderlandkalkar.eu
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Wunderland Kalkar met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Kernie's Wunderland in Kalkar. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Wunderland Kalkar!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting kalkar komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
11°C 6mm
10m/s 71% 90%
26 maart
7°C / 3°C
lichte regen
27 maart
7°C / 0°C
regen en sneeuw
28 maart
8°C / 0°C
lichte sneeuw
29 maart
10°C / 4°C
matige regen
30 maart
10°C / 5°C
lichte regen
31 maart
6°C / 2°C
lichte regen
1 april
9°C / 0°C
lichte regen
2 april
8°C / 5°C
lichte regen
3 april
7°C / 2°C
lichte regen
4 april
7°C / 3°C
lichte regen
5 april
7°C / 2°C
lichte regen
6 april
8°C / 3°C
matige regen

Een dagje Wunderland Kalkar met het hele gezin!

Net over de Duitse grens bij Arnhem, ligt het pretpark Wunderland Kalkar, dit is het thuis van Kernie’s familiepark. Het attractiepark heeft meer dan 40 leuke attracties voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, maar ook voor de iets oudere kinderen zijn er leuke attracties, zo zijn er zweefmolens, een achtbaan en klimwanden tot wel 45 meter hoog. Voor de jongere kinderen zijn er tal van leuke attracties om zich mee te vermaken, van een ballenbak, springkussens, speeltuin tot treintjes en leuke draaimolens. Een dagje uit naar Wunderland Kalkar is all inclusive. Bezoekers van Wunderland Kalkar hoeven niet niet extra voor te betalen voor parkeren en eten&drinken. Dit is al bij de entree prijs inbegrepen, er kan onbeperkt, koffie, frisdrank, friet en softijs genuttigd worden en er is ook een complete lunch bij de prijs in begrepen, naast de sport&spelfaciliteiten en de toegang tot Kernie’s familiepark.

Attracties in Wunderland Kalkar

  • Rio Grande
  • Clown Around
  • Flying Caroussel
  • Vertical swing
  • Achtbaan

Met groepen of schoolreisje naar Attractiepark Wunderland Kalkar

Groepen vanaf 20 personen en schoolreisjes naar Wunderland Kalkar, kunnen rekenen op mooie kortingen op de entree prijzen. Uiteraard geldt ook hier het all inclusive principe. Dit betekend onbeperkt koffie, thee, frisdrank , frietjes en softijs.

Minivakantie naar Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar beschikt naast Kernie’s Familiepark ook over onder andere 6 hotels en uitgaansgelegenheden. Tijdens een meerdaags verblijf in Wunderland Kalkar is er genoeg te doen, overdag kunt u genieten van alle attracties in het familiepark en savonds zijn er voldoende uitgaansgelegenheden. Verblijf in het familiehotel of 1 van de andere 5 hotels bij het park.

Beoordeling Wunderland Kalkar

(0 beoordelingen)