Goedkope tickets Movie Park Germany

Movie park germany 4403929 pixabay
Adres: Warner Allee 1
Plaats: Bottrop-Kirchhellen
Regio: Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 204 589 9899
Website: www.movieparkgermany.de
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Movie Park Germany met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Movie Park in Bottrop. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Movie Park Germany!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting bottrop komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
9°C 4mm
5m/s 67% 91%
21 april
11°C / 3°C
lichte regen
22 april
9°C / 2°C
lichte regen
23 april
12°C / 2°C
licht bewolkt
24 april
9°C / 3°C
lichte regen
25 april
11°C / 3°C
lichte regen
26 april
9°C / 7°C
lichte regen
27 april
16°C / 8°C
lichte regen
28 april
20°C / 9°C
bewolkt
29 april
21°C / 10°C
licht bewolkt
30 april
21°C / 10°C
lichte regen
1 mei
18°C / 9°C
matige regen
2 mei
20°C / 9°C
licht bewolkt

Een dagje Movie Park Germany met het hele gezin!

Net over de grens, vlak bij Oberhausen, ligt het Movie Park Germany. Het pretpark is gebaseerd op de waanzinnige Hollywoodwereld. Hier komen de films tot leven! Je ziet hier allerlei spannende shows en natuurlijk zijn er talloze sensationele rides voor jong en oud. Er zijn 15 extreme rides, 7 spannende rides en 11 familie rides om van te genieten. De rides zijn in thema's van allerlei grote films en series en zelfs Sponge Bob heeft hier een thema wereld! Gedurende het jaar worden er ook allerlei evenementen georganiseerd, waaronder het Halloween Horror Festival en het Western Festival.

Attracties in Movie Park Germany

  • Startrek Operation Enterprise
  • Avatar Airslider
  • Sponge Bob Splash Bash
  • Van Helsing's Factory
  • The Lost Temple

Minivakantie naar Movie Park Germany

Met het Movie Park hotel biedt Movie Park Germany de gelegenheid voor minivakanties naar het pretpark. Met de verschillende overnachtingsarrangementen kun je voordelig overnachten en heb je toegang tot het park. Daarnaast zijn er ook hotel arrangementen beschikbaar, inclusief toegang tot het pretpark, bij hotels in de omgeving.