Goedkope tickets Plopsa Indoor Hasselt

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Adres: Gouverneur Verwilghensingel 70
Plaats: Hasselt
Regio: Limburg
Telefoon: +32 11 29 3040
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Indoor in Hasselt. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Indoor Hasselt!

Pretpark tickets met korting

Weersverwachting hasselt komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
23°C 9mm
7m/s 70% 100%
21 juni
21°C / 14°C
matige regen
22 juni
21°C / 12°C
lichte regen
23 juni
20°C / 13°C
lichte regen
24 juni
15°C / 13°C
matige regen
25 juni
22°C / 9°C
onbewolkt
26 juni
25°C / 13°C
bewolkt
27 juni
27°C / 12°C
matige regen
28 juni
23°C / 10°C
lichte regen
29 juni
22°C / 15°C
licht bewolkt
30 juni
22°C / 13°C
lichte regen
1 juli
21°C / 13°C
lichte regen
2 juli
18°C / 14°C
lichte regen

Een dagje Plopsa Indoor Hasselt

Aan de rand van Hasselt, niet ver naast Maastricht, ligt het Indoor Pretpark Plopsa. Hier genieten kinderen van alle attracties die hen, aan hun favoriete Studio100 figuren doen denken. Er zijn tal van leuke attracties voor kinderen van verschillende leeftijden. De jongsten vermaken zich in de Bumbaspeeltuin of Mayaspeeltuin, op de glijbaan of attracties als de Kikkers en de Eendjes. Voor de iets oudere kinderen zijn er ook spannende attracties als de K3 zweefmolen, de Vuurtoren, de K3 brandweermolen of de Wickiebaan. Bumba heeft zijn eigen theatershow in het park en gedurende het jaar zijn er diverse evenementen, waaronder een K3 weekend.

Attracties in Plopsa Indoor Hasselt

  • The Lighthouse
  • Flying Bikes
  • Wild Sea
  • Bumper Cars
  • The Slide

Overnachten bij Plopsa Indoor Hasselt

Wanneer u meer dagen wil genieten van de vele verschillende attracties van Plopsa Indoor Hasselt, dan kan dat. In de omgeving van Plopsa Indoor Hasselt bevinden zich twee CenterParcs parken, welke beide een Aqua Mundo hebben. Combineer een meerdaags bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt met een verblijf bij CenterParcs De Vossemeren of CenterParcs Erperheide en geniet van de Attracties van Plopsa en het spetterplezier in Aqua Mundo!

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa Indoor Hasselt

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa Indoor Hasselt? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.

Beoordeling Plopsa Hasselt

(0 beoordelingen)