Goedkope tickets Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa hasselt
Adres: Gouverneur Verwilghensingel 70
Plaats: Hasselt
Regio: Limburg
Telefoon: +32 11 29 3040
Website: www.plopsa.be
Prijsindicatie:

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Indoor in Hasselt. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Indoor Hasselt!

Pretpark tickets met korting

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Weersverwachting hasselt komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
10°C 2mm
7m/s 85% 97%
21 april
11°C / 3°C
lichte regen
22 april
9°C / 1°C
lichte regen
23 april
10°C / 0°C
lichte regen
24 april
10°C / 1°C
lichte regen
25 april
10°C / 2°C
lichte regen
26 april
10°C / 7°C
matige regen
27 april
15°C / 7°C
lichte regen
28 april
17°C / 8°C
lichte regen
29 april
20°C / 9°C
lichte regen
30 april
19°C / 9°C
matige regen
1 mei
13°C / 8°C
lichte regen
2 mei
19°C / 6°C
half bewolkt

Een dagje Plopsa Indoor Hasselt

Aan de rand van Hasselt, niet ver naast Maastricht, ligt het Indoor Pretpark Plopsa. Hier genieten kinderen van alle attracties die hen, aan hun favoriete Studio100 figuren doen denken. Er zijn tal van leuke attracties voor kinderen van verschillende leeftijden. De jongsten vermaken zich in de Bumbaspeeltuin of Mayaspeeltuin, op de glijbaan of attracties als de Kikkers en de Eendjes. Voor de iets oudere kinderen zijn er ook spannende attracties als de K3 zweefmolen, de Vuurtoren, de K3 brandweermolen of de Wickiebaan. Bumba heeft zijn eigen theatershow in het park en gedurende het jaar zijn er diverse evenementen, waaronder een K3 weekend.

Attracties in Plopsa Indoor Hasselt

  • The Lighthouse
  • Flying Bikes
  • Wild Sea
  • Bumper Cars
  • The Slide

Overnachten bij Plopsa Indoor Hasselt

Wanneer u meer dagen wil genieten van de vele verschillende attracties van Plopsa Indoor Hasselt, dan kan dat. In de omgeving van Plopsa Indoor Hasselt bevinden zich twee CenterParcs parken, welke beide een Aqua Mundo hebben. Combineer een meerdaags bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt met een verblijf bij CenterParcs De Vossemeren of CenterParcs Erperheide en geniet van de Attracties van Plopsa en het spetterplezier in Aqua Mundo!

Met groepen of schoolreisje naar Plopsa Indoor Hasselt

Wilt u met een grotere groep of zelfs met een schoolreisje naar Plopsa Indoor Hasselt? Natuurlijk kan dat! Plopsa land heeft uiteraard mooie arrangementen voor verschillende groepen. In het themapark bevindt zich een themarestaurant, waar via de groepenarrangementen mooie groepsmenu’s voor te reserveren zijn. Voor de schoolreisjes zijn arrangementen met mooie educatieve elementen, zodat de leerlingen een leerzame dag vol plezier kunnen beleven.