Goedkope safari rondreis 2024

Rondreis thema safari

Op zoek naar een goedkope safari rondreis Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Thailand of Sri-Lanka? Ontdek de ongerepte natuur en wilde dieren met een safari reis Afrika. Of bewonder de flora en fauna tijdens een jungle safari reis Azië. En ook in Florida Everglades Verenigde Staten kan je het wildleven ervaren.

Populaire safari rondreizen

Bij een Safari reis denkt men voornamelijk aan een rondreis over de savannes van het prachtige Afrika en het zien van olifanten, leeuwen, giraffes en zebra’s. Uiteraard is er een ruim aanbod in prachtige safari rondreizen door Afrikaanse landen als Kenia, Mozambique, Namibië, Tanzania en natuurlijk Zuid-Afrika. Ook in Azië kunt u prachtige safari rondreizen maken, zoals een jungle safari in Thailand. Ook in Amerika zijn prachtige safari reizen te maken, bijvoorbeeld in de Florida Everglades in de Verenigde Staten.

Safari reis Afrika

Afrika is het het continent bij uitstek om op Safari te gaan. Het woord Safari komt ook uit Afrika; Het is Swahili voor ‘Lange reis’. Het woord werd vroeger gebruikt om een reis te omschrijven waarbij men op zoek ging naar wilde dieren om op te jagen. Tegenwoordig is dit niet anders, alleen worden er tijdens een safari alleen plaatjes geschoten van de wilde dieren.

Hoogtepunten safari reis Afrika

In de verschillende landen in het zuiden van Afrika, liggen enorme natuurreservaten. De bekendste is wel het Krugerpark. Door de natuurreservaten worden diverse safari’s georganiseerd, waarbij ‘the big five’ kunnen worden gespot. Niet alleen is het, van dichtbij bewonderen van de wilde dieren erg bijzonder. Ook hun natuurlijke omgeving is prachtig, uitgestrekte savannes, immense rotsgebieden en dichte weelderige bossen. Bewonder ook de prachtige natuurlijke elementen, zoals de woest vloeiende Victoria watervallen in Zimbabwe, de Okanvango Delta in Botswana, of de hoogste zandduinen ter wereld in de Namibwoestijn in Namibië.

Jungle safari reis Azië

Evenals in Afrika, zijn er in de Aziatische landen ook bijzondere wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Een jungle safari is de ideale manier om deze prachtige dieren van dichtbij te zien. In de prachtige landen India, Thailand en Indonesië zijn tijdens een rondreis heerlijke jungle safari’s te maken. Ontdek de prachtige flora en fauna, van de Aziatische jungle.

Beste reisbureaus voor een safari rondreis

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!