Goedkope fly drive vakanties 2024

Rondreis thema fly drive

Op zoek naar een goedkope fly en drive vakantie? Ontdek jouw favoriete plekjes op je vakantiebestemming geheel in eigen tempo met een fly-drive rondreis. Vlieg naar mooie bestemmingen en verken de natuur en cultuur van jouw bestemming met een huurauto. Vind de goedkoopste fly drive rondreizen met Sunnydealz.

Voel je vrij met een Fly Drive vakantie

Vlieg naar de mooiste landen en reis met de auto op eigen gelegenheid door prachtige gebieden. Een fly drive is een ideale manier van rondreizen. Ontdek jouw vakantie bestemming in je eigen tempo. Na een comfortabele vlucht stap je in jouw huurauto en kan het genieten van vrijheid beginnen. Ontdek Europese regio’s als Istrië, Andalusië of Toscane, of reis naar Amerika en verken Florida of het wilde westen van de Verenigde Staten.

Tijdens een fly drive vakantie verblijf je in één of meerdere hotels. Je hoeft zo niet of niet vaak naar verschillende accommodaties te reizen. Vanuit jouw accommodatie kan je iedere dag uitstapjes in de omgeving maken, met een huurauto. Vanuit de reisorganisatie zijn er tal van suggesties van mooie, leuke en interessante locaties om te bezoeken, je hebt echter de volledige vrijheid om jouw fly drive vakantie in te delen naar eigen wens.

Fly drive vakantie; waarmee moet ik rekening houden?

Bij een fly drive vakantie zijn er allerlei kosten inbegrepen. Vliegtickets, huurauto en hotelovernachtingen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke kosten zijn wel en niet inbegrepen? De meeste reisorganisaties zijn hier gelukkig erg duidelijk in.

Met betrekking tot de huurauto zijn er wat variabelen. Er wordt een huurauto aangeboden, mocht je de voorkeur voor een andere auto hebben, dan is dit meestal geen probleem, echter is hier wel een meerprijs op van toepassing. Ook zijn er bepaalde extra’s niet noodzakelijk inbegrepen bij de huurprijs. Denk hierbij aan een navigatiesysteem of een kinderzitje, mocht deze nodig zijn. Ook hiervoor is dan een meerprijs van toepassing. Een kinderzitje mag je overigens gratis meenemen in het vliegtuig. Dus wellicht is duur huren op locatie niet nodig!

De benodigde verzekeringen zijn over het algemeen ook meegenomen in de boekingsprijs. Er is in geval van schade of diefstal geen eigen risico. Houdt er wel rekening mee dat bij schades en boetes er flinke bedragen aan administratiekosten door de autoverhuurder nog in rekening worden gebracht. Vaak is dit tientallen euro’s per gebeurtenis. Uiteraard zijn kosten voor boetes, brandstof, tolwegen en parkeerplaatsen niet bij de prijzen inbegrepen. Houdt er ook rekening mee, dat wanneer je de auto ophaalt er een bedrag voor borg wordt afgeschreven van jouw creditcard.

Populaire Fly Drive bestemmingen

Over de gehele wereld zijn prachtige gebieden te vinden die zich erg goed lenen voor een fly drive vakantie. De populairste fly drive bestemmingen zijn; Toscane, Andalusië, Madeira, Kroatië en Florida in de Verenigde Staten.

Fly Drive Toscane

De Toscane biedt een prachtige mix van natuur, cultuur en geschiedenis. De enorme velden met wijnranken in het glooiende landschap, pittoreske dorpjes en steden. De scheve toren van Pisa, Kunststad Florence, het prachtige weer en natuurlijk het heerlijke authentieke Italiaanse eten. Een fly drive vakantie Toscane is een echte belevenis om nooit te vergeten. Goedkope auto huren in Italie!

Fly Drive Andalusië

Andalusië is misschien wel de mooiste regio van Spanje. Het landschap is afwisselend en er zijn bijzondere steden en dorpen te bezoeken en prachtige historische bouwwerken te bewonderen. Het stadje Ronda, de rots van Gibraltar, steden als Sevilla, Cordoba en Jerez de la Frontera en natuurlijk de Costa del Sol, zijn fantastische bezienswaardigheden tijdens een fly drive vakantie Andalusië. Goedkope auto huren in Spanje!

Fly Drive Madeira

Het bloemeiland Madeira heeft een prachtig landschap. Met haar vele velden met prachtig kleurige bloemen en planten ziet het vulkaaneiland er vreedzaam uit. Er zijn prachtige wandelroutes door het binnenland, lavarotsen en natuurlijke zwembaden. De historische hoofdstad Funchal kent diverse interessante bezienswaardigheden en een gezellig centrum. Een fly drive vakantie Madeira is puur genieten. Goedkope auto huren in Portugal!

Fly Drive Kroatië

In de afgelopen jaren is Kroatië als vakantie land steeds populairder geworden. De noordelijke provincie Istrië is prachtig. Het land heeft prachtige natuur en aan de kust liggen heerlijk gezellig steden.als Split, Zadar en Dubrovnik. Het bergachtige landschap met haar ruwe kustlijn is adembenemend. Ontdek de balkan met een fly drive vakantie Kroatië. Goedkope auto huren in Kroatië!

Fly Drive Florida

Florida is het thuis van vele toeristische attracties, Disneyworld Orlando, de Everglades, Cape Canaveral Space Center, Seaworld. Het heeft naast de toeristische gebieden ook ellenlange stranden aan de kustlijn en natuurlijk de Florida Keys te bereiken via de Overseas Highway. Bezoek de bruisende steden aan de kust en geniet van uw fly drive vakantie Florida. Goedkope auto huren in Amerika!

Beste reisbureaus voor een Fly en Drive vakantie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!