Goedkope rondreis Israël 2021

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Beste reistijd: Lente, Herfst
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Arabisch, Hebreews
Valuta: Israëlische sjekel
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Israël 2021 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek alle hoogtepunten van Israël. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Israël.

Beste reisbureaus voor israel

Indrukwekkende Israël rondreis

Israël is een indrukwekkend en verrassend veelzijdig land. Hier vind je vele historische bezienswaardigheden. De stad Jeruzalem is één van de oudste steden van de wereld. Ze staat aan de oorsprong van het Jodendom en christendom. Bepaalde plaatsen en gebouwen worden als heilig gezien. De klaagmuur en Grafkerk zijn enkele van de bekendste bezienswaardigheden hier. Net buiten Jeruzalem ligt Bethlehem, waar de Geboortekerk één van de bekendste bezienswaardigheden is. Aan de kust ligt de bruisende stad Tel Aviv. Deze stad is hip en modern. Een stadstoer brengt je langs alle hoogtepunten.

Afgezien van de mooie steden in Israël, vind je hier ook een prachtige natuur. Bezoek het Karmelgebergte en de Golan Hoogvlakte. Vergaap je aan de idyllische oase van Ein Gedi en dobberen op de ‘dubbelzoute’ Dode Zee. De natuur in Israël is verrassend mooi. De combinatie van de natuur, historische en culturele elementen maken van en rondreis door Israël een indrukwekkende ervaring.

Combinatie rondreis Jordanië

Ten oosten van Israël ligt het mooie Jordanië. Dit land is natuurlijk bekend van de verborgen stad Petra, uitgehouwen uit de rode rotsen. Bezoek ook de kleurrijke Wadi Rumwoestijn en de berg Nebo. Ontdek de culturele rijkdommen in hoofdstad Amman. De landen Jordanië en Israël zijn uniek en hebben vele hoogtepunten om te bewonderen, tijdens heerlijke combinatie rondreis Jordanië en Israël.