Goedkope rondreis Schotland 2024

Schotland rondreis 64271074 123rf
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Werelddeel: Europa
Taal: Engels
Valuta: Pond sterling
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Goedkope rondreis Schotland 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek mooie historische steden en de beeldschone Schotse Hooglanden. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Schotland.

Beste reisbureaus voor schotland

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Ontdek de Schotse Hooglanden

Wie Schotland zegt, de Schotse hooglanden. Dit zijn de laatste wildernissen van Europa. De enorme landerijen worden gekenmerkt door hoge heuvels, rivieren, meren, kliffen en een adembenemende maar ruwe kustlijn. Het mooie land heeft een lange geschiedenis. In het landschap vind je kastelen en historische plaatsen. Naast de beeldschone vergezichten vind je hier ook veel cultuur en geschiedenis. Bezoek Inverness, Loch Ness, Culloden en Cawdor Castle en ontdek de boeiende geschiedenis en cultuur van dit woeste gebied. Wandel door de natuur en geniet van de ongerepte schoonheid die Schotland is.

De steden van Schotland

Naast de mooie landschappen van Schotland, vind je hier ook mooie steden. Edinburgh is hiervan de meest bekende. De steden hebben een lange rijke geschiedenis en de invloeden van verschillende culturen zijn zichtbaar in de vele musea en mooie gebouwen. De Romeinen bouwden ooit een muur tussen Engeland en Schotland, om de Schotten te kunnen weren. Over de eeuwen heen, hebben vele culturen hun invloeden achtergelaten in de steden. Overal tref je dan ook de mooiste bezienswaardigheden aan.

Bezoek de Orkney- en Shetlandeilanden

Ten noorden van Schotland liggen de eilandengroepen Orkney en de Shetlandeilanden. Samen bestaan ze uit meer dan 150 eilandjes, welke niet allemaal bewoond zijn. Deze eilanden zijn allemaal even mooi als de Schotse hooglanden, met hun ruwe kustlijnen, heuvels, bossen, beekjes, landerijen en pittoreske dorpjes. Het is dan ook fantastisch hier te wandelen en van de omgeving en de uitzichten te genieten.