Goedkope rondreis Madagaskar 2024

Madagaskar 40645919 123rf
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Werelddeel: Afrika
Taal: Frans, Merina
Valuta: Ariary
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Madagaskar 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek alle hoogtepunten van Madagaskar. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Madagaskar.

Beste reisbureaus voor madagaskar

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Unieke Madagaskar rondreis

Het eiland Madagaskar, is in veel opzichten uniek. Door haar ligging voor de Afrikaanse kust, zijn vele planten en dieren op Madagaskar uniek voor het eiland. Wandel hier door de weelderige natuur en zie de vele bijzondere en kleurrijke planten en dieren. Onder de planten bevinden zich veel Orchideeën en de karakteristieke Baobab bomen. Dieren als Lemuren en Halfapen komen alleen op Madagaskar in het wild voor. Niet alleen de flora en fauna zijn bijzonder, ook de cultuur op het eiland is bijzonder. De bevolking bestaat uit een mix van inheemse bevolking en mensen van Aziatische, Europese en Creoolse afkomst. Over de eeuwen heen, zijn er vele invloeden geweest die de huidige cultuur op het eiland gevormd hebben. Reis over dit mooie eiland, bewonder de flora en fauna en ontdek de cultuur van Madagaskar.

De mooiste stranden van Afrika

Madagaskar is een groot eiland, met een indrukwekkende kustlijn. In de binnenlanden heb je al de beeldschone natuur met haar bijzondere flora en fauna gezien. De stranden van Madagaskar zijn al even mooi. Het lange zandstrand van Ifaty Beach, met haar gouden zand en groene palmbomen is heerlijk om te zonnebaden en te ontspannen, terwijl je in de koraalriffen voor de kust uitstekend kunt snorkelen of duiken. Voor de kust van Madagaskar liggen ook nog enkele eilandjes, zoals Nosy Be. Dit is één van de bestemmingen voor zonvakanties naar Madagaskar, vanwege haar idyllische uitstraling met de palmbomen, natuur de goudgele stranden.