Goedkope rondreis Japan 2024

Japan 48049922 123rf
Beste reistijd: Lente, Winter
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Japans
Valuta: Yen
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Japan 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Ontdek de moderne steden, traditionele cultuur en de bijzondere natuur van Japan tijdens een rondreis. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Japan.

Beste reisbureaus voor japan

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Maak een rondreis door modern en traditioneel Japan

Japan is één van de meest bijzondere vakantie bestemmingen die men zich kan bedenken. Nergens in de wereld wordt traditioneel zo gecombineerd met het moderne als in Japan. Het is een bijzondere mix, die vaak verbaast maar nooit verveelt. Een vakantie naar Japan is dan ook een belevenis op zich!Niet alleen ziet u verschillende prachtige steden en bijzondere bezienswaardigheden, tijdens uw rondreis Japan, een deel van uw rondreis maakt u gebruik van de ‘Shinkansen’ hogesnelheidstrein, welke met snelheden tot wel 300 kilometer per uur door het prachtige landschap zoeft. Hoewel de hogesnelheidstreinen in Europa nog sneller gaan, is dit al een bijzondere ervaring op zich.De verschillende rondreizen door Japan, brengen u voornamelijk door het westelijke deel van het land, waar u steden bezoekt als Tokyo, Hiroshima, Nagasaki en Kyoto.

Bezoek hoofdstad Tokyo

De Japanse hoofdstad Tokyo kent bijzondere bezienswaardigheden. Het is een moderne stad, met prachtige moderne elementen als Tokyo Midtown en de Tokyo Skytree. Er zijn ook tal van traditionele bezienswaardigheden, waaronder verschillende prachtige tempels en Japanse tuinen en parken. Onder Tokyo ligt het symbool van Japan, Mount Fuji. Deze prachtige, maar nog steeds actieve vulkaan moet u eens bezocht hebben.

Aan de westkust van Japan ligt de stad Takayama. De excursies door de bergen geven u een prachtig uitzicht over het gebied rond om de stad. Ook hier zijn in de stad, maar ook midden in de natuur prachtige grote en kleine tempels te bezichtigen. Het openluchtmuseum Hida Minzoka Mura geeft een goed beeld van hoe de Japanners vroeger leefden.

Bezichtig de indrukwekkende steden Hiroshima en Nagasaki

De stad Hiroshima heeft een groot historisch belang. Er zijn dan ook veel monumenten die aan 6 augustus 1945 herinneren, toen de stad in 1 klap werd weggevaagd. De Atoombom Koepel is dan ook een absolute must-see. Met de vernietiging van de stad is ook één van de toonbeelden van de stad, Hiroshima Castle verwoest. Deze is weer exact zo opgebouwd en is nu één van de top bezienswaardigheden.

Drie dagen na Hiroshima, is ook Nagasaki in de Tweede Wereldoorlog vernietigd door een atoombom. De monumenten, waaronder het Atoombom museum en het Nagasaki vredes park, ter nagedachtenis hier aan zijn zeker het bezoeken waard. Een ander vrolijkere bezienswaardigheid is het Nederlands Themapark Hausu ten Bosu, met onder andere replica’s van Huis ten Bosch, de Waterpoort van Sneek, de Waag van Gouda en de Domtoren van Utrecht.

Bewonder authentiek Japan in Kyoto

In het prachtige Kyoto kunt u zich verdiepen in de Japanse cultuur. Er zijn meerdere prachtige tempels en heiligdommen te bewonderen. In de maand mei vindt het Stokroosfestival Aoi Matsuri plaats, waarbij purificatie en vroomheid worden gevierd. Er zijn bijzondere bezienswaardigheden te bekijken, waaronder het Kasteel van Nijo en het Monkey Park Iwatayama. Ook de natuur hier is prachtig, waar u tijdens de verschillende excursies van kunt genieten.

Met alle bezienswaardigheden, de kunst en cultuur en de bijzondere flora en fauna is er te veel om te ervaren in een rondreis van ruim 2 weken. De verschillen met Nederland of heel Europa zijn enorm, dit maakt een rondreis door Japan tot een ware belevenis en een ervaring om nooit te vergeten.