Goedkope rondreis Jordanië 2024

Jordanie 78515716 123rf
Beste reistijd: Lente, Herfst
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Arabisch, Engels
Valuta: Jordaanse dinar
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Jordanië 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. De bijzondere landschappen, de Dode Zee, de doopplaats van Jesus Christus en de verborgen stad Petra. Bezoek alle hoogtepunten van Jordanië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Jordanië.

Beste reisbureaus voor jordanie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Cultuurrijke rondreis Jordanië

Het buurland van Israël, kent vele cultuurschatten. Veruit de bekendste is de verborgen stad Petra. De stad is één van de 7 wereld wonderen en ligt in een kloof en is uitgehouwen uit de typische rode rotsen, welke oplichten in de avondgloed. De tempels en de ruïnes geven een mythische uitstraling. Niet ver van Petra ligt het kruisvaarders-kasteel Shobak. Ook in en om de hoofdstad Amman vind je vele culturele bezienswaardigheden. Zoals het islamitische kasteel Aljoun, vanwaar je uitkijkt over de Jordaanvallei. De stad Jerash ligt ook hier vlak bij. Deze stad zou door Alexander de Grote zelf zijn gesticht.

Niet alleen de geschiedenis en cultuur van Jordanië zijn boeiend. Ook heeft het land een prachtige natuur. Het woestijnlandschap van Jordanië heeft prachtige elementen. In het zuiden van het land, kun je de Wadi Rum bezoeken. Verblijf hier een nacht in een bedoeïenen tentenkamp en bewonder in tijdens een heldere nacht de betoverende sterrenhemel. Bezoek ook de berg Nebo, vanwaar Mozes het beloofde land zou hebben gezien. Ook een bezoek aan de Dode Zee is zeker de moeite waard. Hier kun je heerlijk dobberen in het bijzonder zoute meer.

Combinatie rondreis Israël

Op slechts enkele tientallen kilometers van de de Jordaanse hoofdstad Amman ligt de grens met Israël. Met de cultuurschatten van Israël zo dicht bij, is het zeer de moeite waard een rondreis Jordanië te combineren met een rondreis door Israël. Hier kun je onder meer de Golan Hoogte en het meer van Tiberias bezoeken, maar uiteraard voert je reis dan ook langs Jeruzalem, Bethlehem en Tel Aviv. Zo kun je de indrukwekkende hoogtepunten van Jordanië en Israël in één reis bewonderen.