Goedkope rondreis Maleisië 2024

Maleisie 47356248 123rf
Beste reistijd: Gehele jaar!
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Engels, Maleis
Valuta: Ringit
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Maleisië 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Maak een rondreis door de Maleisische jungle, geniet van Kuala Lumpur en sluit je rondreis af met een strandvakantie Maleisië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Maleisië.

Beste reisbureaus voor maleisie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Rondreis door Kuala Lumpur en de jungle van Maleisië

De hoofdstad van Maleisië is een bijzondere stad, met een mix van historische bezienswaardigheden en moderne gebouwen. Kuala Lumpur is het thuis van de Petronas Twin Towers, De 88 verdiepingen tellende torens zijn het gezicht van de stad en bieden een fraai uitzicht over Kuala Lumpur. Aan de rand van de stad ligt een beboste kalkstenen heuvel, waar zich de Batu Caves bevinden. In de grotten bevindt zich een Hindoestaanse tempel met veel wandschilderingen en beelden van de Hindoegoden Shiva en Genesh. Vanwege het bijzondere licht inval door de openingen in de rotsen, zijn de Batu Caves een bedevaartsoord voor pelgrims geworden. De drukke metropool Kuala Lumpur staat in schril contract tot de rest van Maleisië.

Verken de jungles van Maleisië

Het binnenland van Maleisië bestaat grotendeels uit uitgestrekte regenwouden, met verschillende nationale parken. Hier is een prachtige flora en fauna te ontdekken. Het regenwoud Taman Negara op het schiereiland Malakka is ongeveer 130 miljoen jaar oud, hier leven bijzondere dieren zoals de luiaard en de kleurige Neushoornvogel. Ook leven hier verschillende apensoorten. Wanneer u geluk heeft, kunt u deze prachtige dieren zien, tijdens een wandeling door de tropische jungle. Wanneer u ook Borneo bezoekt, kunt u kennis maken met de Oeran Oetangs in het Smenggoh Oeran Oetang Sanctuary. Dit is zeker een bijzondere ervaring.

Naast de verschillende soorten bijzondere dieren en planten, wonen er ook meerdere traditionele Maleisische stammen in de tropische regenwouden van het land. In het dorpje Orang Asli op het schiereiland Malakka kunt u een bezoek aan hen brengen. Op Borneo woont de Iban stam in traditionele paalwoningen. Hoewel zij vroeger koppensnellers waren, is het tegenwoordig een vredelievende stam. Zij laten de toeristen graag de traditionele manieren van jagen en vissen zien.

Ooit was Maleisië een Britse Kroonkolonie. Het drinken van thee is bijna een Britse traditie, zij haalden de echter voornamelijk uit landen als Maleisië. Nog steeds wordt hier veel thee verbouwd. De theeplantages zijn een interessante locatie voor een excursie of een dagtrip. Bewonder de plantages op de glooiende heuvels, leer meer over het maken van thee en geniet van thee en lekkere hapjes tijdens een heerlijke high tea op een plantage. De Cameron Highlands op Malakka herbergen verschillende theeplantages, welke zeker het bezoeken waard zijn.

Rondreis Maleisië inclusief strandvakantie

Het prachtige Maleisië heeft naast de metropool Kuala Lumpur en de prachtige regenwouden ook heerlijke stranden. Een van de noordelijkste steden van Maleisië is Penang. Vanuit deze stad reist u gemakkelijk naar het eiland Langkawi wat hier voor de kust van Thailand ligt. Dit eiland heeft verschillende prachtige luxe resorts vlak bij de goudgele stranden. Hier kunt u heerlijk bij bruinen of lekker ontspannen in de schaduw van een palmboom. Hier kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken die u heeft gekregen van de hoofdstad Kuala Lumpur en de prachtige regenwouden van Maleisië.