Goedkope rondreis China 2024

China 107716452 123rf
Beste reistijd: Lente, Winter
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Chinees
Valuta: Chinese Renminbi
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis China 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. De Chinese muur, het terracotta leger, het plein van de hemelse vrede, China heeft zoveel moois te bieden voor een rondreis. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie China.

Beste reisbureaus voor china

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Rondreis door traditioneel en modern China

Een prachtig land zoalsChina, vol tradities en een eeuwenoude beschaving, kan alleen maar een fantastische vakantie bestemming zijn. Bijzondere bezienswaardigheden zoals de Chinese muur, het terracotta leger van Xi’An en de Verboden Stad in Peking, alle culturele elementen en uiteraard de prachtige natuur en de bruisende steden, maken van China een heelijke bestemming voor een verre reis. Ontdek alle charmes van dit bijzondere land tijdens een rondreis China.

Reis langs de prachtige steden Peking, Shanghai en Hongkong

De drie grootste en bekendste steden van China zijn hoofdstad Peking, en de havensteden Shanghai en Hongkong. Hongkong en het nabij gelegen Macau behoren wel tot de Volksrepubliek China, maar zijn een speciale administratieve regio, waar door ze meer westers zijn dan de rest van het land. Ondanks de grote onderlinge verschillen zijn in alle steden de mix van moderne en traditioneel overal in het stadsbeeld zichtbaar.

De Chinese hoofdstad Peking alleen heeft al genoeg bijzondere bezienswaardigheden om een hele vakantie mee te vullen. Iedereen kent De Verboden Stad en Het Plein van de Hemelse Vrede. In de stad zijn verder vele tempels te bezichtigen. Afgezien van de historische gebouwen zijn er ook moderne gebouwen, zo zijn er voor de Olympische Spelen van 2008 verschillende stadions gebouwd, waarvan het Vogelnest wel de meest bijzondere is. Ook buiten Peking zijn verschillende bijzondere bezienswaardigheden. De Ming graven, net ten noorden van de stad bevatten de best bewaarde graftombes van de Chinese Keizers uit de Ming Dynastie. Nog verder ten noorden loopt de ruim 6000 kilometer lange Chinese Muur. Delen hier van zijn te bezichtigen.

Met meer dan 20 miljoen inwoners is Shanghai niet alleen de grootste stad van China, de stad is tevens de grootste haven ter wereld. In de afgelopen 30 jaar is de stad enorm gebouwd. In de architectuur worden de moderne en traditionele elementen met elkaar afgewisseld. De Chinese Tuinarchitectuur is duidelijk aanwezig in Shanghai. In de wijk Xintandi, wat ooit Frans was, zijn nog duidelijk Franse invloeden aanwezig. Vanaf de Bund Boulevard is er een prachtig uitzicht over de Skyline van Shanghai. In de Shanghai staat tevens de Jade Boedha tempel, bekend van de twee Boedha beelden die uit één stuk wit Jade zijn gesneden. Tijdens een tour door de stad, zijn de grootste attracties te bewonderen. Vanaf 16 juni 2016 wordt er een extra toeristische attractie geopend, wanneer het Disney Resort Shanghai haar deuren opent.

Door haar Status Aparte komt u in Hongkong in een compleet andere wereld dan in de rest van China. Tot 1997 werd Hongkong bestuurd door de Britten. De vrijheden die men hier destijds had zijn nog grotendeels intact. Hier kent men vrijheid van pers en vrijheid van meningsuiting en het engels is nog steeds een veel gebruikte taal in deze toch moderne Chinese stad. In de stad zijn tal van moderne en historische bouwwerken te bewonderen. In de winkelcentra zijn winkels van alle grote merken te vinden. Vanaf Victoria Peak heeft u een prachtig uitzicht over deze fantastische stad.

Het Terracottaleger en andere unieke bezienswaardigheden in China

Tijdens een rondreis door China zijn er veel hoogtepunten. In Peking zijn de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede de grootste bezienswaardigheden. Het complex is 750 meter bij bijna 1 kilometer groot en omvat een Keizerlijk Paleis, een tempel en diverse pavilioenen en tuinen.Één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden is te vinden in de stad Xi’An. Ooit was dit de hoofdstad onder de eerste Keizer van China, Qin Shi Huangdi. Hij liet 7000 terracotta soldaten en paarden maken welke na zijn dood zijn graf moesten bewaken.

Niet alleen de cultuur en bouwwerken in China zijn bijzonder. Ook de natuur is indrukwekkend. Zo is China het enige land waar de Panda nog in het wild voor komt. Bij de stad Guilin ligt één van de mooiste gebieden van China, met prachtige begroeide Kalkstenen bergtoppen, waar de rivier Li tussendoor slingert.Ontdek alle aspecten die China tot een bijzondere vakantiebestemming maken.