Goedkope rondreis Rusland 2024

Rusland 53592034 123rf
Beste reistijd: Gehele jaar!
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Werelddeel: Europa
Taal: Russisch
Valuta: Russische roebel
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Rusland 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek Sint Petersburg, Moskou en ontdek de hoogtepunten van Rusland. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Rusland.

Beste reisbureaus voor rusland

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Rusland: Het land van de Tsaren

Het land van de Tsaren heeft een lange en bewogen geschiedenis. In de grote steden, zoals Moskou en Sint Petersburg, zie je hier nog veel zaken die hier aan herinneren. Rondom het Rode Plein in Moskou, staan enkele bijzondere bouwwerken, waaronder de Iverskajapoort, de Kathedraal van de Moeder Gods van Kazan, het Kremlin en natuurlijk de Pokrovkathedraal, met haar kleurrijke koepels. De koepels op de Kerk van de Verlosser op het Bloed in Sint Petersburg lijken erg op die van de Pokrovkathedraal. De tweede stad van Rusland, is al net zo indrukwekkend als Moskou. De vele bezienswaardigheden, de kunst en cultuur, maken van Sint Petersburg een heerlijke stad om te bezoeken met een Rusland rondreis.

Trans-Siberië treinreis naar China en Mongolië

Siberië is een enorm gebied, met vlakten die niet lijken op te houden. Reis vanuit het indrukwekkende Moskou door Siberië naar Peking. Onderweg zie je de mooiste landschappen aan je voorbij trekken. De trein stopt in plaatsen als Irkutsk en Ulaanbaatar. Je kunt het Baikalmeer bezoeken en een prachtig openluchtmuseum waar je kennis maakt met de Siberische culturen. De trein stop ook in het nationale park Terelj. Dit is een ruige, ongerepte omgeving met steppelandschap, rotsen, grotten, bossen en beken en rivieren.

Combinatie reizen Baltische Staten

Ten westen van Rusland liggen de Baltische staten. Ook in Letland, Litouwen, Estland en Polen vind je bruisende steden, met kunst, cultuur en gezellige stadscentrums. De hoofdsteden Warschau, Vilnius, Riga, Tallinn en Helsinki zijn stuk voor stuk, steden die het bezoeken waard zijn. Hier zie je beeldschone bezienswaardigheden en wandel je door gezellige centrums. Combineer een Rusland rondreis met een reis langs deze boeiende steden.