Goedkope rondreis Zuid Afrika 2024

Zuid afrika 54739322 123rf
Beste reistijd: Gehele jaar!
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Werelddeel: Afrika
Taal: Afrikaans, Engels
Valuta: Rand
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Zuid-Afrika 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek de mooiste steden van Zuid Afrika, maak een Safari door de reservaten en spot de Big Five, beleef je rondreis Zuid-Afrika. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Zuid-Afrika.

Beste reisbureaus voor zuid afrika

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Beleef een rondreis Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een heerlijke bestemming voor een vakantie. In Kaapstad heeft het een wereldstad die iedere wereldburger eens gezien moet hebben. Één van de grootste charmes van Zuid Afrika zijn de wilde dieren. Hier zijn de The Big Five nog te in het wild te spotten tijdens een heerlijke safari over de Afrikaanse savanne. De natuur is niet te vergelijken met die op andere continenten. Zuid Afrika met haar prachtige landschappen, dieren, steden, bevolking, cultuur en geschiedenis zal u van de ene verbazing in de andere doen vallen. Maak een rondreis door Zuid Afrika en ontdek alle charmes van dit prachtige land. Een vakantie naar Zuid Afrika is niet zo maar een vakantie. Het klimaat, het landschap, de wilde dieren, maar ook de cultuur met invloeden uit Europa maar ook van de verschillende Afrikaanse bevolkingsgroepen als de Bantoes en de Zulu’s. Dit alles bij elkaar zorgt voor een bijzondere vakantie, die van een rondreis door dit prachtige land een ware belevenis maakt.

Kaapstad en andere prachtige Zuid Afrikaanse steden

De bekendste en wellicht meest toeristische stad van Zuid Afrika is Kaapstad. De stad, ooit gesticht door Nederlandse zeevaarders, ligt in de schaduw van de Tafelberg, haar grootste toeristische attractie. Andere prachtige bezienswaardigheden hier zijn Robbeneiland, Leeuwkop, Seinheuwel en Kasteel De Goede Hoop. In het historische centrum van de stad, ligt het Victoria & Alfred Waterfront. In deze grote toeristische trekpleister kunt u allerlei activiteiten zoals Sightseeing en winkelen met elkaar combineren.

Naast Kaapstad kent het land nog meer bijzondere steden. De belangrijkste havenstad van het land is Durban. Deze stad is de stad het centrum van de regio en een toeristische trekpleister. Ook Pretoria, de academische hoofdstad van het land en Johannesburg met de naastgelegen Township Soweto zijn zeker het bezoeken waard.

Spot 'the Big Five' tijdens een safari Zuid Afrika

Één van de belangrijkste redenen voor toeristen om een rondreis door Zuid-Afrika te maken is de kans om op Safari te gaan. Iedereen heeft de vijf grootste dieren; Olifant, Neushoorn, Leeuw, Jachtluipaard en de Buffel wel eens in een dierentuin gezien. Maar tijdens een safari deze wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zien, is echt iets bijzonders. De reis door het prachtige steppe of savanne landschap, waar nog meer prachtige dieren leven, is een al een belevenis op zich.

Tijdens een safari door Afrika, hebben toeristen veel aandacht voor de vijf grootste wilde dieren van het land. Er lopen echter veel meer prachtige wilde dieren over de savanne. Ook de wilde giraffes, antilopen, zwijnen, zebra’s, impala’s, gnoe of zelfs het stokstaartje zijn hier in het wild te spotten en ieder wild dier is even bijzonder. De grote diversiteit aan wilde dieren in deze prachtige maar ruwe omgeving maakt van uw rondreis door Zuid Afrika een vakantie om nooit te vergeten.

Kruger Park en andere Wildlife Resorts in Zuid Afrika

Het Krugerpark, aan de oostgrens van Zuid Afrika is het grootste en meest bekende Wildlife Park van Zuid Afrika. Het park is goed bereikbaar, onder andere vanuit Johannesburg. In het zuidelijke deel van het park zijn de meeste dieren te zien. Maar het Kruger Park is zeer zeker niet het enige park waar u de gelegenheid heeft om The Big Five te zien.

In het westelijke deel van het land, boven Kaapstad bevinden zich minstens drie parken, waar men ook op safari kan gaan. Zo is er het Sanbona Private Game Reserve, Madikwe Private Game Reserve en het Pilanesberg National Park.

Aan de centrale zuidkust ligt onder andere het Kwandwe Private Game Reserve en het Addo Elephant park. Beide liggen niet ver bij Port Elizabeth vandaan. In het oosten ten oosten van Durban ligt het Hluhluwe Imfolozi Park en het Phinda Private Game Reserve. Verdeeld over het gehele land zijn dit soort prachtige parken te vinden. Er is dus mogelijkheid voor safari’s waar in Zuid Afrika u zich ook bevindt.