Goedkope rondreis Italië 2024

Italie 7417290 123rf
Vliegafstand: minder dan 2 uur
Werelddeel: Europa
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs, PCR-test certificaat
Coronatest: Noodzakelijk
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk

Goedkope rondreis Italië 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Reis langs de bijzondere steden Rome, Venetië en Florence, ontdek de prachtige Toscane, Umbrië en de eilanden Sardinië en Sicilië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Italië.

Beste reisbureaus voor italie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Mediterraans genieten tijdens een Rondreis door Italië

Italië heeft bijzondere steden en de natuur en haar landschappen zijn prachtig en dan is er natuurlijk nog het mediterrane weer. Italië is een zeer compleet vakantie land en een heerlijke bestemming voor een rondreis of autovakantie. De bekendste gebieden om een rondreis door te maken zijn Toscane en Umbrie, Venetië en de noord Italiaanse meren, Sardinië en zuid Italië en Sicilië. Geniet van de geschiedenis en cultuur van Italië afgewisseld door de prachtige natuur, met brute vulkanen als de Etna en de Vesuvius.

De grote meren, Toscane en historische steden van Italië

Het Noorden van Italië kent mooie grote meren zoals Lago Maggiore en het Gardameer, welke jaarlijkse vele toeristen trekken. Rond de meren en in de Alpen is de natuur prachtig. Hier bevinden zich ook enkele prachtige natuurreservaten. In het noorden van Italië vind je ook de prachtige historische steden Venetië, Milaan en Turijn. Toscane het mooiste gebied van Italië, dit komt mede door de vele natuurreservaten in het gebied. Het gebied staat tevens bekend om haar wijnstreken. Naast de prachtige natuur, zijn er diverse toeristische steden in de regio. Zoals de historische stad Florence. In Rome zijn veel bezienswaardigheden uit het rijke verleden te zien, zoals het Colosseum en het Vaticaan. Rome is een stad met een bruisend uitgaansleven met veel uitgaansgelegenheden, waardoor cultuur en gezelligheid hand in hand gaan. Het zuiden van Italië wordt gekenmerkt door twee vulkanen. Op Sicilië ligt de nog steeds actieve vulkaan Etna. De Vesuvius ligt bij Napels. Aan de voet van deze vulkaan ligt de indrukwekkende ruïnestad Pompei. De natuur van nabij gelegen Amalfische kust prachtig.

Rondreis over de Italiaanse Sicilië en Sardinië

De Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië zijn een prachtige bestemming voor een rondreis. Met een fly drive vakantie naar Sardinie heeft men volop de gelegenheid dit prachtige eiland te verkennen. Er zijn prachtige en pittoreske badplaatsen, historische stadskernen met prachtige gebouwen en het eiland heeft een prachtige natuur. Ook is het rijk aan wijngebieden. Een rondreis over Sicilië staat natuurlijk in het teken van de Etna. Aan de voet van de vulkaan ligt de stad Taormina. Vanuit hier zijn er excursies naar de Etna te volgen. Het stadje zelf, is echter ook zeer het bezichtigen waard. Dit zelfde geldt overigens ook voor de hoofdstad van Sicilie, Palermo. In de stad en haar omgeving zijn prachtige bezienswaardigheden. Vanaf de Monte Pellegrino heeft men een mooi uitzicht over de stad. Ook in het binnenland van Sicilie valt nog veel moois te ontdekken.