Goedkope rondreis Tibet 2024

Tibet 21681813 123rf
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Vliegafstand: minder dan 13 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Tibetaans
Valuta: Chinese renminbi
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Tibet 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. trek door het ongerepte landschap van Tibet. Ontdek de bijzondere natuur van de Himalaya. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Tibet.

Beste reisbureaus voor tibet

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Bijzondere trekking tochten door Tibet

In het fascinerende China, ligt de regio Tibet, aan de voet van het Himalaya gebergte. Deze bergregio is erg populair onder toeristen die graag lange trekking tochten maken. De vergezichten vanaf de berghellingen zijn adembenemend. Het land, met haar flora en fauna is beeldschoon. Ook de cultuur van de regio is fascinerend. De typisch Tibetaanse cultuur zie in alles, architectuur, kunst, kleding, voeding, sport en religie. De religieuze leider van Tibet is de Dalai Lama. De Tibetaanse Boedhistische tempels zijn. samen met het hooggebergte, de belangrijkste toeristische trekpleisters in het land.

Combinatie reizen Tibet, Nepal, China

Tibet is omringd door bijzondere landen, China, Nepal, Bhutan en het verrassende India. Je kunt gemakkelijk een rondreis Nepal combineren met een rondreis door één of zelfs meerdere van deze mooie rondreis bestemmingen. De flora en fauna alleen al een reden om deze landen te bezoeken. Ze hebben echter allemaal ook een boeiende cultuur en een lange geschiedenis, waarvan verschillende bezienswaardigheden een echte must-see zijn. De Taj Mahal en de Chinese muur zijn enkele van de vele mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden.