Goedkope rondreis Canada 2024

Canada 7928765 123rf
Vliegafstand: minder dan 14 uur
Werelddeel: Noord-Amerika
Taal: Engels, Frans
Valuta: Canadese Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Canada 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Ontdek de adembenemende Rocky Mountains, Niagara Watervallen en de prachtige steden Vancouver, Montreal en Toronto. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Canada.

Beste reisbureaus voor canada

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Avontuur en cultuur tijdens een rondreis Canada

Met haar vele verschillende culturen, bruisende steden en immense serene landschappen is Canada één van de populairste rondreis bestemmingen. Toronto, Quebec en Vancouver, met hun bezienswaardigheden en diversiteit aan culturele elementen, zijn prachtige steden, die men eens bezocht moet hebben. Met de Rocky Mountains, Niagara Watervallen en de vele natuurgebieden heeft Canada één van de mooiste en uiteenlopende landschappen ter wereld. Door de enorme omvang van Canda. Reisaanbieders delen hun aanbod dan ook op in de Canadese westkust en de Canadese oostkust. Toeristen worden zo in de gelegenheid gesteld alle charmes van die regio te ontdekken.

Rondreis langs de westkust van Canada

Tijdens een rondreis langs de westkust van Canada reist men door een adembenemend mooi landschap. Reis van Vancouver naar Calgary en ontdek de brute schoonheid van de Rocky Mountains. Bezoek hier de Nationale Parken van Banff en Jasper. Bewonder hier natuurlijke thermische mineraalbaden, bergmeren en gletsjers. Het is zelfs mogelijk Beren te spotten. Tussen Vancouver en de Rocky Mountains zie je grote velden met wijnranken en het is de locatie van de enige woestijn van Canada. Het gebied rondom Vancouver is net zo mooi. Vancouver is gelegen in een prachtige omgeving, waardoor het erg toeristisch is. De stad is rijk aan cultuur, geschiedenis en natuur. Op Vancouver Island ligt de stad Victoria. Hier kan men prachtige historische gebouwen bewonderen en genieten van deze heerlijke stad. Men kan vanuit hier op excursie gaan om walvissen en dolfijnen te spotten.

Rondreis langs de oostkust van Canada

Het verschil tussen de westkust en oostkust van Canada is als dat tussen dag en nacht. Hoewel de natuur in dit deel tevens prachtig is, zijn hier meer grote historische steden te bezoeken. In de grote steden Quebec en Montreal is veel geschiedenis en cultuur in het dagelijkse straatbeeld zichtbaar. Quebec is hier een mooi voorbeeld van, met het historische centrum Vieux Ville. Het historische centrum van Montreal is het culturele centrum van Franstalig Canada. Toronto is de grootste stad van Canada. De wijk Yorkville is één van de toeristische trekpleisters. Hoewel heel anders dan de natuur aan de Westkust van Canada is ook de flora en fauna aan de oostkust prachtig. Weidse glooiende landschappen, waar elanden, buffels, beren en bevers te zien zijn. Hoogtepunt van de Canadese natuur, zijn de adembenemende Niagara watervallen