Goedkope rondreis Mexico 2024

Mexico tulum ruine 55971180 m
Vliegafstand: minder dan 14 uur
Werelddeel: Noord-Amerika
Taal: Spaans
Valuta: Mexicaanse Peso
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Mexico 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Ontdek het land van de Maya’s en bezoek de bijzondere Maya steden. Of geniet een strandvakantie Playa del Carmen en Cancun. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Mexico.

Beste reisbureaus voor mexico

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Ontdek het land van de Maya's

Het schiereiland Yucatan, met haar prachtige stranden, Caribische klimaat, cultuur en prachtige natuur is erg toeristisch en een populaire rondreis bestemming. Bewonder de Maya ruïnes in de jungle van Yucatan, bezoek typische indianendorpjes en ontspan op de prachtige stranden van Mexico. De bekendste Mayasteden op het schiereiland zijn Tulum, Becán, Chichén Itzá en Palengue. Tijdens uw rondreis komt u langs de verschillende archeologische locaties en kunt u de indrukwekkende oude Maya tempels bezoeken. Nog steeds is de Mayacultuur zichtbaar in het dagelijkse leven. Dit komt voornamelijk naar voren in de typische kleding, gemaakt van felgekleurde textiel soorten. Ontmoet de Maya indianen in hun traditionele klederdracht en verdiep u in hun cultuur.

Ontdek Mexico stad en de Azteken

In wat nu het Mexico-Stad is, zijn nog overblijfselen van de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan te bezoeken. Het historische centrum van de stad is de grootste trekpleister. De grote Azteekse tempel, Templo Mayor staat hier, evenals het meer recente Nationaal Paleis en de Spaanse Kathedraal. In het noorden van de stad bevindt zich de oude Azteekse marktstad Tlatelolco met het plein van de drie culturen, waar zich meerdere bezienswaardigheden bevinden. Samen met de binnenstad van Mexico stad staat de wijk Xochimilco op de UNESCO werelderfgoedlijst. Xochimilco is het enige overgebleven deel van de oude stad Tenochitlan. Deze wijk is de belangrijkste toeristische attractie van de stad.

Een rondreis Mexico staat niet alleen in het teken van Maya’s en Azteken. In de 16e eeuw werd het gebied gekoloniseerd door de Spanjaarden.Steden als Oaxaca en Mérida zijn typische koloniale steden, met prachtige bouwwerken. De Kathedraal van Mérida stamt uit de 16e eeuw en is de oudste kathedraal van Amerika. Rond het centrale plein van Oaxaca, Zócalo staan verschillende bezienswaardigheden. Het belangrijkste gebouw in deze stad is het klooster van Santo Domingo de Guzmàn.

Ontspannen in Playa del Carmen of Cancun

Ter afsluiting van een rondreis langs alle prachtige hoogtepunten van Mexico is het heerlijk nog even te kunnen ontspannen. Mexico en dan vooral Yucatan staat bekend om haar prachtige stranden en de helder blauwe zee. Hier kunt u nog heerlijk even ontspannen en genieten van het heerlijke Caribische weer. Cancún is een zeer toeristische wereldstad waar ook heerlijk nog geshopt kan worden.