Goedkope rondreis Gambia 2024

Gambia 2660541 pixabay
Beste reistijd: Lente, Winter
Vliegafstand: minder dan 7 uur
Werelddeel: Afrika
Taal: Engels
Valuta: Gambiaanse dalasi
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Gambia 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Reis over de Gambia rivier, dwaal door hoofdstad Serrekunda en bezoek de natuurparken van Gambia. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Gambia.

Beste reisbureaus voor gambia

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Rondreis door traditioneel Gambia

Het relatief kleine Gambia heeft een grote diversiteit aan landschappen om te ontdekken. Mangrove bossen, diepe wouden en uitgestrekte savanne gebieden, maar ook hagelwitte stranden. Maak een safari door één van de natuurreservaten en kom oog in oog met luipaarden, apen en andere bijzondere dieren. Bezoek ook hoofdstad Serrekunda, waar je op de Serrekunda market de cultuur en tradities van Gambia leert kennen. In de nabij gelegen stad Banjul kun je de geschiedenis van Gambia beleven in het Gambia nationaal museum, waar de bezienswaardigheden je een beeld geven van de economische, politieke en culturele historie van Gambia.

Wil je aan het eind van je rondreis door Gambia de indrukken van het land in alle rust verwerken, dan bestaat er de mogelijkheid de rondreis af te sluiten met een paar dagen ontspannende zonvakantie op Kotu Beach. Wandel over het lange strand, duik in de oceaan en ontspan onder een palmboom met een lekker verfrissend drankje, terwijl je na geniet van je rondreis.

Combinatie reizen Senegal

Rondom Gambia ligt het boeiende land Senegal, met de bekende hoofdstad Dakar. Dit land is al even boeiend als Gambia. Maak van de gelegenheid gebruik en maak een combinatie rondreis naar Gambia en Senegal en reis door 2 mooie west Afrikaanse landen. Bezoek de mooie natuurparken van Senegal en Gambia, ontmoet de vriendelijke bevolking en ontdek hun cultuur.