Goedkope rondreis India 2024

India 47709991 123rf
Beste reistijd: Lente, Winter
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Indiaas
Valuta: Indiase roepie
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis India 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bewonder de Taj Mahal, bezoek Delhi en Madurai, reis door de jungle en ontspan op de mooiste stranden. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie India.

Beste reisbureaus voor india

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Rondreis door kleurrijk India

India heeft alles wat je mag verwachten van een vakantieland. Koloniale steden, regenwouden met bijzondere flora en fauna, goudgele stranden en mooie berggebieden. Tijdens een Grand Tour door India zie je alles van het kleurrijke noorden tot het tropische zuiden. Tempels, forten, paleizen, de meest bijzondere dieren en natuurlijk de bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Taj Mahal. Er zijn ook mooie rondreizen door het zuiden van India, waar je onder meer de stad Madurai bezoekt en de 'backwaters', maar ook gelegenheid hebt om de mooie stranden van Kovalam te bezoeken. In Noord India kun je reizen door de deelstaten Rajasthan en Uttar Pradesh, waar je de rivier de Ganges ziet, de Taj Mahal en de steden Delhi en Jaipar bezoekt.

Combinatie reizen Nepal & Sri Lanka

Net ten zuiden van India ligt het eiland Sri Lanka. Dit eiland met haar bijzondere flora en fauna, heeft genoeg te bieden voor een rondreis. Wanneer je een rondreis door India maakt, dan is het een kleine stap, om ook Sri Lanka te bezoeken. Hier vind je een boeiende cultuur, een weelderige natuur en mooie, rustige stranden. Ten noorden van India, ligt het hooggelegen staatje Nepal. Wandel hier door de bergen en door ongerepte natuur. Geniet van adembenemende vergezichten. Combineer een rondreis India met een rondreis Nepal of Sri Lanka en ontdek het mooie Azië.