Goedkope rondreis Egypte 2024

Egypte 2132392 pixabay
Beste reistijd: Gehele jaar!
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Werelddeel: Afrika
Taal: Arabisch
Valuta: Egyptische Pond
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum, PCR-test certificaat
Coronatest: Noodzakelijk
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Egypte 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek de Piramides van Gizeh en de Tempels van Luxor, trek door de woestijn, reis door dit bijzondere land en geniet. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Egypte.

Beste reisbureaus voor egypte

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Egypte, het veelzijdige land van de Farao's

Egypte wordt gekenmerkt door haar lange geschiedenis. De Piramiden en tempels uit lang vervolgen tijdens zijn een toeristische trekpleister. Maar het land heeft veel meer te bieden. Het land wordt verdeeld door de Nijl, welke vanuit het Victoriameer door Afrika stroomt en uiteindelijk via Egypte in de Middellandse zee vloeit. Aan de vruchtbare oevers van de Nijl vind je tal van steden, welke al eeuwen lang bevolkt worden. Een Nijlcruise is een mooie manier om Egypte te leren kennen. Aan de Monding van de Nijl liggen de grootste steden, Caïro en Alexandrië. Ook aan de kust van de Rode Zee vind je bekende steden, welke top bestemmingen voor een zonvakantie zijn, zoals Hurghada. Combineer een rondreis Egypte met een luxe all inclusive vakantie en geniet van het mooie Egypte.

De Piramiden van Gizeh en de Tempels van Luxor

Net buiten Caïro ligt Gizeh. Van uit Caïro kun je mooie excursies maken naar de Piramiden van Gizeh. Bewonder hier de duizenden jaren oude kunstwerken. De piramide van Cheops is één van de 7 wereldwonderen die bewaard is gebleven. Iets meer naar het zuiden, ligt de trappiramide van Sakkara en de historische hoofdstad van Egypte, Memphis. Vanuit Caïro gaan de rondreizen verder naar het Zuiden. Tussen Aswan en Luxor kunnen er mooie Nijlcruises gemaakt worden. Vlakbij Luxor ligt de Vallei der Koningen, met tal van tempel ruïnes. Ook bij havensteden aan de Nijl, als Kom Ombo en Edfu zijn tal van bijzondere bezienswaardigheden te bewonderen. Vergeet niet ook het landschap te bewonderen. De groene oevers van de Nijl staan in schril contrast met de rest van het landschap. Een Nijlcruise is een ware belevenis, tijdens een rondreis Egypte.

Unieke combinatie van rondreis en zonvakantie Egypte

Egypte is bekend van de vele historische bezienswaardigheden. In Caïro zijn veel historische kunstschatten te vinden in de musea en langs de Nijl zijn talloze historische kunstwerken te zien. Maar je kunt ook heerlijk ontspannen in Egypte en genieten van de natuur van Egypte. En wel aan de Rode Zee kust. Vaak wordt er gelegenheid geboden, een rondreis Egypte af te sluiten met een aantal dagen in een luxe all inclusive resort aan de Rode Zee kust. Hier kun je voor de kust uitstekend duiken en snorkelen tussen de koraalriffen. Je kunt hier ook uitstekend ontspannen op het strand of bij het zwembad, met een verfrissend drankje.