Goedkope rondreis Australië 2024

Australie 2058380 pixabay
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Vliegafstand: minder dan 17 uur
Werelddeel: Oceanië
Taal: Engels
Valuta: Australische Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Australië 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Maak een avontuurlijke rondreis Australië en bewonder Ayers Rock, het Great Barrier Reef en de Outback van Australië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Australië.

Een visum voor Australië, met 90 dagen toegang, ontvang je GRATIS bij aankomst op de luchthaven!

Beste reisbureaus voor australie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Maak een Avontuurlijke rondreis Australië

Een rondreis door het woeste landschap van Australië is een avontuurlijke ontdekkingsreis met alle fantastische hoogtepunten van dit prachtige land. Prachtige steden als Sydney, Adelaide, Melbourne, Brisbane en Cairns, maar ook de prachtige natuur met ‘The great barrier reef en Ayers Rock en niet te vergeten de bijzondere dieren waaronder de Koala en de Kangeroe. Een rondreis Australië is een unieke ervaring en een vakantie om nooit te vergeten.

Bezoek de mooiste steden van Australië

Van de tien grootste steden van Australië is alleen Perth gelegen aan de westkust. De oostkust van het land is groener en daardoor ook meer bevolkt dan het voornamelijk droge, woeste westelijke deel. Alle grote steden, Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Goldcoast, Cairns en hoofdstad Canberra liggen dan ook in de oostelijke regio. De steden Melbourne en Sydney zijn hier veruit het meest toeristisch.

Sydney is de grootste en oudste stad van het land. De twee bekendste bezienswaardigheden van Sydney zijn het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge, welke te beklimmen valt. Met een stadstour kunt u alle hoogte punten van de stad bewonderen. In het Sydney Aquarium en het Sydney Wildlife park kan men voor het eerst in aanraking komen met de inheemse diersoorten. Sydney is ook de stad van het bekende strand, Bondi Beach.

Melbourne is een heel andere stad, ze doet bijna europees aan. De stad wordt vanwege haar vele parken ook wel de Garden City genoemd. Het is dan ook het thuis van de op één na grootste botanische tuin ter wereld, de Royal Botanic Gardens. Ontdek in Melbourne de vele verschillende culturele elementen. Tijdens een dagtocht kan de indrukwekkende kustlijn worden bewonderd, over The Great Ocean Road. Vanaf hier zijn ook de ’12 apostelen’ zichtbaar, een groep kalkzandstenen rotsen, vlak voor de kust.

Maak een 'outback safari' naar Ayers rock

Centraal in Australië ligt het stadje Alice Springs. Vanuit hier, zijn verschillende tours door de prachtige woeste ‘outback’ van Australië mogelijk. Er is zelfs een meerdaagse safari mogelijk. Hoogte punt van de tour is het bezoek aan Ayers rock, of Uluru. Hier wordt tijdens de safari in tenten overnacht onder de sterrenhemel. Bij zonsopkomst wordt Uluru prachtig verlicht en worden de prachtige kleuren van de rots en de natuur zichtbaar.Tijdens de tour wordt ook de Valley of the Winds en Kings Canyon bezocht. Tijdens een wandeling door het gebied, met een Aboriginal gids kan men veel leren over dit woeste land.

Duik in het 'Great Barrier Reef'

In het noordoosten ligt het oude gouddelvers stadje Cairns aan de kust. Deze stad is de poort naar twee van de mooiste natuurgebieden van Australië. Tijdens een bezoek aan de regenwouden van Noordoost Australië ontdekt men de prachtige flora en fauna van het land.Tijdens een excursie naar het Great Barrier Reef, kan er gedoken en gesnorkeld worden één van de mooiste en grootste koraalriffen ter wereld. Hier leeft een grote variatie aan kleurrijke planten en dieren. Dit wordt terecht bestempeld als één van de mooiste koraalriffen ter wereld.

Combi rondreis Nieuw Zeeland en Australië

Naast Australië, ligt het land Nieuw Zeeland op het werelddeel Oceanië. Wanneer u zo veel mogelijk van dit bijzondere werelddeel wilt zien in één reis, dan is een combi rondreis Nieuw Zeeland en Australië. Tijdens deze combi rondreis, ziet u alle hoogtepunten van beide landen.De thermale bronnen van Rotorua, het meer van Taupo, de Franz Josef of Fox Gletsjer, Wellington, Queenstown, Sydney, Melbourne, Ayers rock en het Great Barrier Ree