Goedkope rondreis Indonesië 2024

Indonesie 36127159 123rf
Beste reistijd: Zomer
Vliegafstand: minder dan 14 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Bahasa Indonesia
Valuta: Roepia
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Goedkope rondreis Indonesië 2024 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Reis door de regenwouden en de rijstvelden, bezoek de prachtige tempels, spot dolfijnen, ontmoet de Komodo Varaan of geniet en ontspan op de prachtige stranden van Indonesië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Sunnydealz. Boek goedkoop een rondreis vakantie Indonesië.

Beste reisbureaus voor indonesie

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Bewonder de natuur en cultuur van Indonesië

Binnen Indonesië zijn verschillende eilanden bekende vakantiebestemmingen. Java, Sumatra, Sulawesi, Lombok, Komodo, Borneo en uiteraard Bali zijn bij bijna iedereen wel bekend. De eilanden Java en Bali het meest populair voor een rondreis. De flora en fauna en de bezienswaardigheden en de heerlijke stranden zijn de voornaamste redenen van. Tijdens een rondreis over Java en Bali ziet u veel hoogte punten van Indonesië en kunt u heerlijk nagenieten onder een palmboom, aan de witte zandstranden van Bali.De flora en fauna van Indonesië is prachtig, met allerlei unieke plant- en dier soorten. De bevolking is samengesteld uit honderden bevolkingsgroepen, waardoor er veel verschillende talen en dialecten worden gesproken en er grote culturele en religieuze verschillen zijn. Deze verschillen komen onder andere tot uiting in schilderkunst, handwerk, zang, dans en muziek.

Rondreis Java en Bali

Tijdens een rondreis over Java zijn vele bijzondere elementen uit het bewogen verleden van Indonesië te zien. Zo zijn er de beroemde Tempels van Borobudur en Prambanan, de Theeplantages van Puncak en natuurlijk de steden Bandung, Jogjakarta en Jakarta. Tussen Java en Sumatra in, ligt de beruchte vulkaan Krakatau, welke eventueel te bezichtigen is.Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. In de stad zijn diverse gebouwen die herinneren aan de tijd dat Indonesië een Nederlandse kolonie was. Sunda Kelapa is het historische centrum van de stad. Er zijn talloze overdekte winkelcentra in de stad, waardoor hier ook uitstekend gewinkeld kan worden.

Bali wordt gezien als het belangrijkste toeristische eiland van Indonesië. Een rondreis over dit eiland is dan ook aan te raden. In het noorden van het eiland bevindt zich Lovina, waar u voor de kust eventueel Dolfijnen kunt spotten, soms zelfs vanaf het strand. Deze plaatst staat bekend om de mooiste zonsopgangen van Bali. Tijdens excursies kunt u de typische Balinese cultuur ontdekken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid lekker te genieten van het weer op de prachtige witte stranden van bijvoorbeeld Sanur, vlakbij de stad Denpasar.

Rondreis Sumatra, Sulawesi, Lombok en Komodo

Wanneer u de gelegenheid heeft, dan zijn er nog tal van prachtige Indonesische eilanden om te bezoeken. Sumatra heeft tal van bezienswaardigheden en u kunt eventueel een bezoek brengen aan de Oerang Oetans in het Gunnung Leuser National Park. Op Sulawesi ziet men de bijzondere Tongkonan huizen en de indrukwekkende natuur in het Rammang Rammang natuurgebied. Lombok geeft u de gelegenheid de prachtige nabijgelegen ‘bountyeilanden’ Gili Kedis, Gili Sudak en Gili Nanggu te bezoeken. Dit is een fantastische duik en snorkel locatie. Bezoek ook een traditioneel Sasakdorp en krijg een goede indruk van de tradities en cultuur op Lombok. Komodo is het thuis van de Komodo Varaan. Dit is de grootste hagedissoort ter wereld en kan een lengte van wel 3 meter bereiken.