Goedkope stedentrip Bangkok 2024

Bangkok 22127965 123rf
Beste reistijd: Lente, Winter
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Werelddeel: Azië
Taal: Thai
Valuta: Thailand Baht
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope stedentrip Bangkok 2024? Sunnydealz heeft de goedkoopste last minutes en citytrip aanbiedingen voor Bangkok verzameld. Boek nu met korting een goedkope last minute stedentrip Bangkok. Cultuur, geschiedenis en een gezellig uitgaansleven, laat je verrassen door Bangkok tijdens een citytrip Thailand. Reis met korting naar Bangkok.

Beste reisbureaus voor bangkok

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer bangkok komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
36°C 0mm
6m/s 41% 94%
22 juni
35°C / 28°C
matige regen
23 juni
31°C / 27°C
matige regen
24 juni
29°C / 26°C
lichte regen
25 juni
30°C / 25°C
lichte regen
26 juni
27°C / 25°C
lichte regen
27 juni
27°C / 25°C
lichte regen
28 juni
26°C / 25°C
matige regen
29 juni
32°C / 25°C
matige regen
30 juni
31°C / 25°C
matige regen
1 juli
29°C / 24°C
matige regen
2 juli
28°C / 26°C
lichte regen
3 juli
30°C / 25°C
lichte regen

Veelzijdige stedentrip Bangkok

Thailand is een land van tradities en een oude cultuur. In Bangkok is dit niet anders. Het is echter ook echt een moderne stad. Deze mix maakt van Bangkok een populaire bestemming voor een stedentrip. Van eeuwen oude tempels, kleurrijke markten tot luxe moderne winkelcentra, in Bangkok vind je alle ingrediënten voor een fantastische stedentrip Bangkok. In de stad vind je talloze mooie bezienswaardigheden, waaronder veel tempels, zoals Tempel van de Smaragdgroene Boeddha en de Wat Arun. Ook zijn er diverse paleizen te bewonderen zoals het Koninklijk Paleis van Bangkok en het Vimanmekpaleis. Je leer meer over de kunst, cultuur en geschiedenis van Bangkok, in de verschillende musea. In de stad vind je ook diverse parken, waar je van rust en natuur. Er zijn ook dierenpark en dierentuinen waar je de inheemse dieren kunt bewonderen. Wil je meer spanning, dan kun je ook een themapark bezoeken.

Shoppen en uitgaan in Bangkok

Bangkok staat ook bekend om haar extravagante winkelcentra en het uitgaansleven. De drijvende markten zijn erg bekend en moet je eens bezocht hebben. Er zijn in de stad echter ook enorme moderne winkelcentra, met meer dan 1000 winkels. Het MBK Center heeft zelfs 2000 winkels. Ook het grootste winkelcentrum van Azië vind je in Bangkok. Dit is Central World. Hier vind je ook uitgaansgelegenheden. Ook het Riverfront winkelcentrum biedt naast veel winkels ook gelegenheden voor uitgaan. Er zelfs een Thai-boks arena.