Goedkoop hotel voor een stedentrip Eindhoven

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Eindhoven? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Eindhoven, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel eindhoven

Vakantie weer eindhoven komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 0mm
6m/s 63% 100%
23 juni
21°C / 12°C
bewolkt
24 juni
23°C / 11°C
onbewolkt
25 juni
23°C / 12°C
half bewolkt
26 juni
24°C / 13°C
licht bewolkt
27 juni
23°C / 13°C
bewolkt
28 juni
23°C / 10°C
onbewolkt
29 juni
26°C / 14°C
onbewolkt
30 juni
27°C / 14°C
onbewolkt
1 juli
29°C / 13°C
onbewolkt
2 juli
25°C / 18°C
lichte regen
3 juli
22°C / 15°C
bewolkt
4 juli
24°C / 16°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Eindhoven

Eindhoven is vooral bekend van het voetballen, een elektronicafabrikant, een vrachtwagenfabrikant en de technische universiteit. De stad heeft echter ook een echt toeristische kant. De stad is rijk aan rijksmonumenten en historische gebouwen en monumenten. Eindhoven is één van de groenste steden van het land, er zijn verschillende parken te bezoeken, zoals het Stadswandelpark. In het Genneper Park is ook een Openluchtmuseum. Er zijn diverse musea en theaters te vinden in Eindhoven. Uiteraard zijn er ook diverse winkelcentra en gezellige uitgaansgelegenheden in Eindhoven.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

  • Sint Catharinakerk
  • Augustijnenkerk
  • Stratsumseind
  • Van Abbemuseum
  • Openlucht museum

Uitgaan in Eindhoven

Wanneer u in Eindhoven bent, mag u een museumbezoek niet overslaan. Het DAF museum, Philips museum en het PSV museum zijn interessant, maar ook het Van Abbemuseum en het openluchtmuseum zijn een must see. Van de historische gebouwen is de Sint Catharinakerk het meest indrukwekkend. Winkelen doet u vooral in het centrum van de stad, tussen het Station en de Sint Catharinakerk. Buiten Eindhoven vindt u prachtige natuur zoals de Strabrechtse Heide om door te wandelen of te fietsen.

Openbaar vervoer en parkeren in Eindhoven

Buiten de stad, langs de A2 ligt één P+R parkeerplaats voor lang parkeren. Vanaf hier kunt u met de bus naar het centrum van Eindhoven. In de stad zelf zijn verschillende parkeerpleinen en parkeergarages. Veruit de meeste hotels bevinden zich in het centrum van de stad. Deze zijn te voet gemakkelijk te bereiken vanaf het station. Het trein en busstation liggen in het hart van de stad.