Goedkoop hotel voor een stedentrip Wassenaar

Wassenaar

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Wassenaar? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Wassenaar, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel wassenaar

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer wassenaar komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
5°C 7mm
9m/s 87% 100%
27 februari
7°C / 3°C
onbewolkt
28 februari
8°C / 5°C
half bewolkt
29 februari
10°C / 4°C
lichte regen
1 maart
7°C / 3°C
lichte regen
2 maart
11°C / 3°C
lichte regen
3 maart
9°C / 3°C
bewolkt
4 maart
9°C / 6°C
lichte regen
5 maart
8°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 6°C
lichte regen
7 maart
11°C / 7°C
lichte regen
8 maart
8°C / 5°C
matige regen
9 maart
8°C / 6°C
lichte regen

Een weekendje weg naar Wassenaar

Van oudsher is Wassenaar een buitenverblijf van welgestelde stedelingen. Er is hier ook een landgoed van de koninklijke familie. Wassenaar is verder bekend van het Attractiepark Duinrell en de enige gras renbaan van Nederland, Duindigt. Ook grenst de gemeente Wassenaar aan het duingebied en daarmee aan het strand. Tijdens een weekendje weg naar Wassenaar kan men ontspannen op het strand, wandelen of fietsen door het duingebied of over de landgoederen route. Een heerlijk een dagje uit naar het pretpark is uiteraard ook een uitstekende keuze. Niet alleen heeft Duinrell veel spannende attracties, ook geeft het toegang tot het subtropisch zwemparadijs Tikibad.

Bezienswaardigheden in Wassenaar

  • Kasteel Oud Wassenaar
  • Kasteel Duivenvoorde
  • Duinrell & Tikibad
  • Duingebied Wassenaar
  • Landgoederen Wassenaar

Uitgaan in Wassenaar

De grootste attractie in Wassenaar is Duinrell met het Tikibad. Daarnaast zijn er nog diverse bezienswaardigheden. Zo is hiet onder andere het kasteel Duivenvoorde te vinden. Ook het koninklijk landgoed De Horsten is gedeeltelijk opengesteld voor het publiek. In het duingebied bevinden zich verschillende recreatiegebieden, zoals Meijendel en Meijendelse slag en Wassenaarse slag, met de Noordzee stranden. In het centrum Wassenaar zelf, vindt u verschillende winkelstraten met allerlei restaurants, brasseriën en uitgaansgelegenheden. In en om Wassenaar is van alles te doen, tijdens een heerlijk weekendje weg in Wassenaar.

Parkeren en openbaar vervoer in Wassenaar

Wassenaar heeft geen treinstation, met het openbaar vervoer is Wassenaar met de bus te bereiken vanuit Leiden en Den Haag. Duinrell heeft ook een bushalte. Vanaf de snelweg A4 is Wassenaar te bereiken via de afritten Zoeterwoude-Dorp en Leidschendam. Volg vervolgens de 80 kilometer wegen richting Wassenaar. Vanuit Leiden gaat de snelweg A44 naar Wassenaar. In Wassenaar kunt u overal gratis parkeren, er zijn echter wel drie blauwe zones. Ook nabij het strand zijn er 2 grote parkeerplaatsen, Zeelust en De Kuil.