Goedkoop hotel voor een stedentrip Zwolle

Zwolle 35070468 123rf

Op zoek naar een goedkoop hotel voor een stedentrip Zwolle? Vind hier goedkope hotelkamers ✔ 30 euro hotel ✔ hotelspecials ✔ last minute hoteldeal. Voor een leuk weekendje weg, lekker shoppen of een terrasje pikken in het gezellige Zwolle, vind je hier de beste hotelaanbiedingen!

Hotelaanbiedingen voor een goedkoop hotel zwolle

Meer vakantiedeals bij onze partner websites

Voor de goedkoopste aanbiedingen naar de beste zonbestemmingen ga je naar lastminute-zonvakantie.com. Hier vind je altijd de mooiste last minutes en vliegvakantie aanbiedingen naar de zon. Ben je opzoek naar een goedkope vakantie? De beste last minute deals vind je met lastminute-wintersport.eu. De beste skideals verzameld van de mooiste skigebieden in Europa. Wil je op vakantie met de auto? Voor , zijn er mooie vakantie aanbiedingen te vinden op subtropischzwembad.eu !!!

Vakantie weer zwolle komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: bewolkt
11°C 0mm
7m/s 63% 100%
3 maart
14°C / 7°C
half bewolkt
4 maart
9°C / 5°C
bewolkt
5 maart
8°C / 5°C
lichte regen
6 maart
11°C / 2°C
onbewolkt
7 maart
12°C / 3°C
onbewolkt
8 maart
12°C / 3°C
onbewolkt
9 maart
10°C / 4°C
lichte regen
10 maart
11°C / 6°C
bewolkt
11 maart
8°C / 4°C
bewolkt
12 maart
9°C / 2°C
bewolkt
13 maart
5°C / 1°C
bewolkt
14 maart
7°C / 0°C
lichte sneeuw

Een weekendje weg naar Zwolle

Zwolle biedt volop gelegenheid om te winkelen en uit te gaan in leuke restaurants en cafés. Het kent ook poppodia, theaters en bioscopen. In de IJsselhallen vinden regelmatig evenementen plaats. In de gezellige voormalige middeleeuwse vestingstad zijn nog vele monumentale gebouwen zichtbaar. Waaronder de stadsmuur en verschillende poortgebouwen. Er zijn interessante bezienswaardigheden uit verschillende perioden. De Kruiskerk aan de Ossenmarkt stamt uit 1394 en de Windesheimer korenmolen uit 1747 zijn hier voorbeelden van. Ook de parken zijn de moeite waard om even door te lopen en tot rust te komen.

Bezienswaardigheden in Zwolle

  • Sassenpoort
  • Onze Lieve Vrouwetoren
  • Dominicanenklooster
  • Sint Michaelskerk
  • Oliemolen de Passiebloem

Uitgaan in Zwolle

Zwolle nodigt uit om de stad en al haar charmes te ontdekken. Aan de zuidoostkant van het historisch centrum ligt een park, mat de Sassenpoort en Museum de Fundatie. In het midden staan het Stadhuis en de Grote Kerk. De gezellige terrasje vindt u langs het Gasthuisplein, Oude Vismarkt, Grote Markt en de Melkmarkt. In het noordelijke deel van de binnenstad staat ‘de Librije’ De bibliotheek van een kloostercomplex. In de voormalige vrouwengevangenis ‘Het Spinhuis’ is tegenwoordig het restaurant – hotel ‘De Librije’ gevestigd. Zomers is het heerlijk een boottocht rond en door de stad te maken.

Openbaar vervoer en parkeren in Zwolle

Vanuit het noorden en Zuiden is Zwolle uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Snelweg A50 loopt door de stad. In het historische centrum zijn 4 parkeergarages te vinden. Net daarbuiten zijn er nog 3. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij de IJsselhallen. Parkeert u op straat, dan alleen in de daarvoor bedoelde vakken.